Ejerandele sat til salg på ”Vækst Auktion”

Foto: Lise Korsgaard
BYEN:

Ejerandele sat til salg på ”Vækst Auktion”

 

Torsdag aften afholdte Business Innovation Denmark for første gang ”Vækst Auktion” i deres egne lokaler i Glyngøre. Her blev tre cases præsenteret overfor potentielle investorer. To af de tre cases var lokale iværksættere: Jørgen Troelsen fra Oddense havde med sit projekt ”Sengesnedkeren” en prototype med, hvor han viste forsamlingen hvordan han har udviklet en madras der er tilpasset den enkelte person ud fra højde, vægt og  trykpunkter.
- Hvis vi sammenligner sengemarkedet med sko, vil det svare til at vi alle sammen gik rundt i sutsko, hvor der jo er et stort størrelsesinterval, fortæller Jørgen Troelsen, der har mere end 40 års erfaring indenfor senge- og møbelbranchen.

Den anden lokale case, er Lisbeth Klode fra Fur, som har opfundet en hudplejeserie baseret på Moler. Fur Moler Care består af en række forskellige hudplejeprodukter, som tilsyneladende har en rigtig god virkning, i det moleret har en evne til at gå ind i huden og frigive fugt.
- Ud over at være en lækker fugtgivende creme, har det også vist sig at cremen har hjulpet folk mod psoriasis og eksem, fortæller Lisbeth Klode, som allerede nu har solgt 4000 produkter fra sin gårdbutik på Fur.
Flere investorer viste deres interesse.
- Nu skal vi i investordialog og inden for de næste uger håber vi at have fundet en match til dem alle tre, fortæller Nicolaj Løve Hansen.
Business Innovation Denmark planlægger at afholde flere vækst auktioner, hvor ejerandele bliver sat til salg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk