Digitale infotavler ved Skives indfaldsveje

Foto: Illustrattion Skive Kommune
BYEN:

Tirsdag d. 12. januar og onsdag d. 13. januar 2016 opstilles de første 5 af i alt 7 digitale infoskærme, som primært kommer til at stå ved indfaldsvejene til Skive by.

Teknik- og Miljøudvalget har bevilget midler til 5 digitale infoskærme, også kaldet bypyloner, som skal opstilles på hovedindfaldsveje ved indkørsel til Skive by. Der opstilles d. 12. og 13. januar de første 4 bypyloner i Skive by på henholdsvis Viborgvej, Nørre Boulevard, Sdr. Boulevard og Furvej.

Samtidig opstilles d. 13. januar en mindre bypylon på Fur Havn, hvilket er ønsket af beboerne på Fur og Fursund Færgeri.

Infoskærmene i Skive by er bevilliget med øje for at informere om offentlige begivenheder samt at annoncere for store som små offentlige arrangementer i hele Skive Kommune - og ikke kun Skive by. Annonceringen vil være vederlagsfri.

Opstilling af bypylonerne i Skive by medfører samtidig et ophør af de nuværende vejsidereklamer, som fra tid til anden har været opstillet på indfaldsvejene. Disse vejsidereklamer kan, hvis de overholder retningslinjerne, fremadrettet blive vist på infoskærmene.

Bypylonerne i Skive by administreres af Kultur- og Fritidsafdelingen, som vil styre og planlægge indholdet på infoskærmene. Bypylonerne ved Fur vil blive administreret af Fursund Færgeri og Fursund Turistforening, der ligeledes vil styre og planlægge indholdet.

Alle bypyloner vil justere lysstyrken i forhold til lysforholdende, og bypylonerne i Skive by vil være slukket i tidsrummet kl. 22:00-06:00.

Bypylonerne i Skive by bliver 5,0 meter høje og 2,2 meter brede med en skærmstørrelse på 3,2 meter i højden og 2,0 meter i bredden, i alt 6,4 m2 skærmareal.

Bypylonerne på færgelejet ved Fur bliver 3,5 meter høje og 1,5 meter brede med en skærmstørrelse på 1,5 meter i højden og 1,0 meter i bredden, i alt 1,5 m2 skærmareal.

Format og retningslinjer for annoncering er beskrevet på Skive Kommunes hjemmeside www.skive.dk/digitale-infotavler

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk