Bonderøven kommer til Skive

BYEN:

Tirsdag 23. februar kan man komme en tur på besøg på Kastaniegården sammen med Bonderøven alias Frank Erichen. Det sker ved et foredrag i KulturCenter Limfjord (KCL), hvor Bonderøven med sit levende og troværdige foredrag giver deltagerne tips til et liv med selvforsynende landbrug. Frank Erichsen underholder samtidig med historier og anekdoter fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program Bonderøven.

Den gamle gård, Kastaniegården på Norddjurs, danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Frank Erichsens liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft. Så der er bestemt nok at se, ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn.

Frank Erichens drøm er at drive et selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv. Med en opvækst i Agerskov i Sønderjylland og et jordlod, som han som 10-årig selv kunne dyrke, har interessen for selvforsyning og landbrug faktisk altid været en stor del af ham.

Programmet Bonderøven startede på DR2, og var en af deres største succeser nogensinde. Populariteten fortsatte da også, da programmet rykkede over på DR1, hvor det har opnået høje seertal, ligesom dvd-udgaven af Bonderøven blev den tredje mest solgte tv-serie i 2011.

Publikum kan se frem til en spændende, underholdende og samtidig tankevækkende aften i selskab med en af landets mest eftertragtede og jordnære foredragsholdere, som altid giver sit publikum en inspirerende oplevelse og noget med hjem at tænke over.

Billetter til foredraget tirsdag 23. februar kan købes i Kulturcenter Limfjord, eller via centrets hjemmeside.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk