Børnekulturnatten i Skive 2019

Foto: Skive Kommune
BYEN:

Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger med spændende og gratis oplevelser for børn og deres voksne.

I disse dage uddeler Skive Kommune foldere til børnene på Skive Kommunes skoler med en oversigt over alle de aktiviteter, Børnekulturnatten byder på.

Du kan også se alle aktiviteterne, du kan glæde dig til, med et klik her - Børnekulturnatten 2019

Hvorfor skal jeg tage min lommelygte med?
Fordi der mange steder på ruten er bælgmørkt. Gader og torve er delvist oplyst af fakler, men al lys i midtbyen slukkes - og en del af aktiviteterne foregår i mørke, hvor en lommelygte er rigtig god at have.
 

Hvor på ruten skal jeg starte?
Det bestemmer du helt og aldeles selv. Der er frit valg alt efter hvilke aktiviteter, du synes, der er mest spændende. Bemærk at der visse steder kan være ventetid på at komme ind, da rigtig mange gæster Børnekulturnatten.
 

Hvor kan vi parkere?
Der er parkeringspladser ved Musikskolen, Biblioteket, Børnenes Paradis/Søndercentret og på Theaterpladsen. Derudover kan du orientere dig om P-pladser her >>
 

Hvor kan vi slukke sulten og tørsten undervejs?
Flere steder på ruten bliver I budt på gratis kakao og kaffe. Derudover bages der pandekager over bål i Aakjærskolens skolegaard, i Anlægget og foran Skive Museum. Skive Garden byder på kage på Musikskolen, og hos Drivhuset under Skive Bibliotek kan du købe dig en pølse.
 

Er der andet, jeg skal være opmærksom på?
Ja, bemærk at vejene ikke er lukkede. Skive Kommune forsøger så vidt som muligt at føre Børnekulturnattens rute langs de mindst befærdede veje, men hvis I bevæger jer ad de større veje som eks. Ågade og Reberbanen, skal I være opmærksomme på bilerne, da I kan være svære at se i mørket. Hold godt øje med børnene: Reflekser er godt. Kryds kun vejen ved fodgængerovergangene, og hold jer ellers på fortovet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk