154 besøgte modelmessen i Durup

BYEN:

Den 6. april havde Durup sin første model- og miniaturemesse. Og selvom ambitionerne var højere i forhold til antal udstillere og besøgende, så er arrangørerne godt tilfredse med årets messe:

’Vores team omkring messen blev desværre svækket, da en af vores frivillige måtte trække sig helt fra forberedelserne tidligere på året’, begynder Thomas Rosenkrands fra Durup Borger- og Erhvervsforening, som arrangerer messen sammen med Durup Hallen. ’Vi måtte derfor gøre nogle ting anderledes end oprindeligt planlagt og var spændte på, hvor mange vi kunne tiltrække med disse ændringer. Hertil kommer, at det var første gang, vi afholdt messen’, fortsætter han.

Han forklarer videre, at Durup Borger- og Erhvervsforening er rigtig godt tilfredse med antallet af besøgende, og at man nu går i gang med at evaluere årets messe med henblik på at tiltrække flere udstillere og besøgende til messen i 2021.

Afslutningsvist oplyser Thomas Rosenkrands, at deltagerne til årets modelmesse i Durup var: Drejeskiven, Skive Modelflyveklub, Salling Model Traktorhandel, Rimmerhave Modeltogklub, Wengo Modelbiler, RC TRUCK Jylland, Kaj Hansens lastbiler, Finn Linnemanns benzinmotorer og Jørgen Madsens militærlandskaber.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk