Køkkenbutik flytter i nye lokaler

Tvis Køkkener producerer køkkener, bad og garderober i god dansk kvalitet på fabrikken i Tvis ved Holstebro.
Foto: Tvis Køkkener
Tvis Køkkener producerer køkkener, bad og garderober i god dansk kvalitet på fabrikken i Tvis ved Holstebro.
Boligindretning:

Til september rykker Tvis-butikken på Viborgvej køkkensoklerne op og flytter i nye, større lokaler. ”Vores kunder skal fortsat være i centrum, og det kræver mere ro og mere plads,” fortæller indehaveren af Tvis Køkkener Skive Tonni Jeppesen.

Tvis Køkkener Skive ligger i dag på Viborgvej sammen med HP Hvidevarer, og selvom køkkenbutikken blot flytter lidt længere ned ad gaden, hvor børnetøjsbutikken Nummer16 lå, er de nye butikslokaler et stort – og naturligt – step i udviklingen af køkkenbutikken.

Den gode kundeoplevelse driver udviklingen
Siden Tonni Jeppesen købte Tvis-butikken i marts 2016, er det kun gået en vej. Fremad. Og de nye lokaler er endnu et skridt på køkkenbutikkens rejse:

- Den gode kundeoplevelse er fundamentet for en god forretning, og derfor er det også omdrejningspunktet for udviklingen af min butik. Med de nye lokaler kan vi skabe mere ro for vores kunder, så de kan få plads til at tænke store køkkentanker. For et nyt køkken er en stor beslutning, som kræver mange overvejelser – overvejelser, som vi selvfølgelig hjælper vores kunder med, fortæller Tonni Jeppesen.

Når Tonni slår dørene op til den nye Tvis-butik til september, kan de besøgende opleve en moderne butik med et bredt udvalg af køkkener, badeværelser og garderober i dansk kvalitet samt et team af indretningskonsulenter med fokus på kundeservice og tilpassede indretningsløsninger.

Skibonitter investerer i boligen
Tonni Jeppesen har det seneste år udvidet sin medarbejderstab for at følge med efterspørgslen i Skive og omegn. Den stigende efterspørgsel er ligeledes et pejlemærke for Tonnis flytteovervejelser:

- Det er min oplevelse, at Skive er en by i udvikling. Jeg ser derfor ikke vores nye, større lokaler som en satsning. I Skive bliver der bygget nyt, og ældre huse bliver renoveret i stor stil. Det giver mig en indikation om, at vi i Skive vil frem i verden, slutter Tonni Jeppesen.

Der er endnu ikke fastsat en dato for åbningen af den nye Tvis-butik, men den forventes at åbne til september 2020. Indtil da kan man besøge køkkenbutikken på Viborgvej 6 i Skive.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk