Vellykket Hancock Open Boxing

Boksning:

Selv med den korte forberedelsestid, lykkedes det at få 48 boksere i kamp til Hancock Open Boxing i Resen Hallen lørdag fra kl. 11.00.

Og det blev et stævne med 24 kampe og med et gennemsnitligt godt sportsligt niveau.

Selvom at der fredag og lørdag måtte rokeres en del om på programmet, så lykkedes det alligevel at afholde et godt event.

16 klubber fik boksere i kamp, hvilket set i bakspejlet er et rigtigt godt resultat.

Fra BK Limfjord var William Boudigaard første bokser i ringen. William debuterede som rigtig kampbokser, i U/15 weltervægt, mod Zaniar Raini fra AK Olympia Odense. I alle tre omgange var William først i både angreb og forsvar, og han sikrede sig en sikker pointsejr med dommerstemmerne 3-0.

Daniel Tjørnelund var næste BKL’er i ringen. Daniel gjorde comeback efter en lang kamppause, og det blev en rigtig mandfolkedyst og en god prøve for Daniel. Tre hårde omgange mod Tamelan Maskaev, fra Vejle AK, hvor begge boksere havde deres perioder med scoringer af point. Men efter de tre omgange i letweltervægtskampen kunne Daniel trække det længste strå med en velfortjent, men kneben sejr, med dommerstemmerne 2-1.

Tredje BKL-bokser i ringen var Mathias Gravgaard. Mathias har ikke haft optimale træningsforberedelser op til denne kamp, hvilket også kunne ses på hans boksning i ringen, mod Sebastian Larsen fra Lindholm BK. Afstandsbedømmelsen og timingen af slag er endnu ikke nået op på det niveau, der i slutningen af sidste sæson gav en guldmedalje ved DM. 0-3 nederlag til Lindholm bokseren Sebastian Larsen.

I det næste opgør med en BKL-bokser var det Kristoffer Kjær der, i U/17 weltervægt, boksede mod Rasmus Mikkelsen fra FAK Århus. Den lange pause fra ringen gjorde sit til at Kristoffers afstandsbedømmelse i kamp ikke helt er der, hvor den skal være. Men Kristoffer gjorde en fin indsats, hvor de to boksere var helt lige inden 3. omgang. Denne omgang gik dog til århusianeren, der fik en fortjent sejr med dommerstemmerne 3-0.

Femte og sidste Skive bokser i ringen var Thorbjørn, der også har haft en alt for lang kamppause. Thorbjørn mødte i sin 18 .kamp den rutinerede BK Vitus Horsens-bokser, Morten Givskov, der med 41 kampe, hvoraf over 10 har været på landsholdet, ville det være en stor opgave for Thorbjørn. Et lille nederlag med alle tre dommerstemmer 0-3 blev en kendsgerning for Thorbjørn.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk