Skive Atlet Club 90 år

Boksning:

Lørdag d. 19. december afholdte SAC boksestævne i forbindelse med klubbens 90 års jubilæum.

Stævnet fandt sted i Søby-Højslev Arena og der var 8 kampe på programmet. SAC stillede selv med de to boksere Mathias Gravgaard Nielsen og Adam Khamzaev. Som sekundanter havde de trænere Allan Nielsen og Allan Gjennerskov Gade.

Mathias mødte Lasse Virkus fra Randers AC i en hård og tempofyldt kamp på 3 X 1½ minut. Mathias startede kampen flot og styrede sin modstander med lange lige stød og god afstandsboksning, men blev ramt hårdt på næsen af Randers AC bokseren. Stævnelægen tilså næsen og lod kampen fortsætte, men desværre for Mathias var fordelen nu til Lasse Virkus, som med fornyet kampånd overtog styringen og vandt kampen med dommerstemmerne 3 – 0. Mathias tog nederlaget flot og kan nu se tilbage på kampen som en lærerig oplevelse han kan tage med tilbage i træningslokalet før sin næste kamp til BK Nordsallings julestævne den 25. december.

Adam Khamzaev mødte Magnus Kristensen fra Grenå i en meget fysisk kamp, hvor begge boksere fik advarsler for urene stød og for at holde. Adam udviste overlegen slagkraft og hurtighed gennem alle de 3 X 3 minutters omgange og løb afsted med en sejr på dommerstemmerne 3 – 0.

Alt i alt et godt jubilæumsstævne for Skive Atlet Club på trods af mange afbud få dage før stævnet. Dette ville ikke kunne lade sig gøre uden matchmaker Svend Lund Jensen, samt hovedsponsor Sparrekassen Balling og følgende kampsponsorer: