Samarbejde skaber ny bokseturnering

Foto: Pixabay
Boksning:

BK Sct. Jørgen og BK Limfjord har begge tidligere afholdt hver deres turnering i boksning, nemlig henholdsvis Vestjysk Box Cup I 31 år og Hancock Open Tournament i 1 år.

Nu er BKSJ og BKL gået sammen i et samarbejde omkring afholdelse af én turnering i boksning. Det betyder, at VBC og HOT lukkes ned og en ny turnering opstår.

Den nye turnering kommer til at hedde HANCOCK - VBC og i år afholdes denne turnering i Skive i weekenden 1. - 3- november 2019. I november 2020 kommer turneringen til Holstebro og sådan kommer den til at skifte, så det hvert andet år er i Skive og modsatte år i Holstebro.

"Med samarbejdet håber vi på at få fat i et bredere tilmeldingssegment fra både Danmark og udlandet. Der har tidligere være hold fra Belgien, England, Norge, Sverige og Tyskland til vores turneringer og det håber vi på kan gentages sig. Vi vil meget gerne have 200 - 250 tilmeldinger til turneringen, og det anser vi også for meget muligt.

Det er et meget stort arbejde der ligger bag afholdelsen af en turnering og med dette samarbejde har vi flere hænder der kan løfte denne opgave. Vi har nedsat en arbejdsgruppe på 6 frivillige der styrer og koordinerer arbejdet med planlægning og afholdelse af box cuppen.

Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet og glæder os over samarbejdet." slutter de pressemeddelelsen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk