Resultater efter Hancock Box Cup 2015

Boksning:

Christian Ullits Christensen skriver: Det blev med en træls og rystende start, at vi kom i gang med Hancock Box Cup dette år. Daniel Hjort Tjørnelund var første mand i ringen mod Rasmus Rasmussen fra Randers AC. De to boksere stod rigtigt godt til hinanden og begge viste lige fra kampstart, at de ville bokse. Daniel med en stil vi længe har ventet på at fremtvinge. Flot boksning fra start. Men allerede efter godt et minuts boksning stødte de to boksere hovederne sammen, og Daniel fik et cut over det venstre øje, hvilket blev slutningen for denne turnering for ham. Til skadestuen og to sting og plaster.

De to næste boksere i ringen var Sebastian Gade i Ring A i kamp nr. 11 og Yousef Tallouzi i ring B, begge i kamp 11. Yousef, der skulle debutere som kampbokser mødte Aras El Ghalzouri fra Belgien. En noget højere modstander end han selv. Yousef boksede velovervejet og klogt gennem alle tre omgange og vandt med dommerstemmerne 2-1.

Søndagens finale blev bokset mod Anders Sørensen fra Vejen AK. En endnu bedre indsats fra Yousef i denne finale, med flot og varieret boksning og en gang i bokseringen, der kun kan give optimisme for en fremtid som kampbokser for Yousef, scorede han sig gennem kampen med sikre point til en 3-0 sejr.

Sebastian gade debuterede også og fik vist, at han har både god stil og en enorm vilje. Første omgang blev bokset med gode angreb og forsvarskombinationer fra Sebastian. Men hen i 2. omgang begyndte konditionen at slippe op, og i tredje omgang tog Sebastian tælling to gange, men blev på benene og gik tiden ud med, et nederlag med dommerstemmerne 0-3 til startbogen.

Mads Bejder Christensen havde debut for BK Limfjord i hans 11 kamp, hvor han i finalen mødte Abukhar Kurbanov fra Aabenraa Bokseklub. Mads har gennem de seneste måneders træning vist stor vilje og engagement til at gøre entre i den blå kampdragt, og det gjorde han med bravur. Tre flotte omgange gav Mads en guldmedalje om halsen og en rigtig god start som BKL’er, og viste at han er berettiget til at deltage ved DM for U/19 boksere sidst i denne måned.

Sværvægtere til Hancock Box Cup så der på et tidspunkt ud til at være en del af, men torsdag fik vi besked om, at alle var væk. Ville Ditlev Rosing gå i supersværvægt for at få kamp? Ja tak lød det fra Ditlev. De var tre deltager så. Men fredag var de tre blevet reduceret til to, og den eneste, der mødte frem, var Tim Voss fra FAK Århus. For at klare vejningen måtte Ditlev drikke en hel del vand og kaffe, før godkendelsen til +91 kg kunne godtages. Og sikke en kamp de to leverede, med Ditlev som den bedste bokser i alle tre omgange, velovervejet i de to første omgange, med mange tunge kropsslag og høje træffere i gode kombinationer. I tredje omgang forsøgte Ditlev med held en ny indøvet kombination, hvilket sendte en hårdt trængt Tim Voss til tælling. Herefter blev resten af omgangen en lille smule rodet, med en sikker sejr mod en langt tungere modstander gav ekstra selvtillid til Ditlev før DM, efter en kamppause på over 7 måneder.

Sidste bokser i ringen var Magnus Birk Overgaard, der boksede kvalifikationskamp til DM for U/17 boksere i weltervægt. En revanchekamp mod Rasmus Christensen fra BK Tårnet i Vordingborg. Til DM for begyndere i foråret blev Magnus stoppet af Rasmus og ved Haslev Box Cup i september tabte han knebent i finalen der. Men denne lørdag var det Magnus, der trak det længste strå. Tre flotte omgange i meget højt tempo af de to boksere gav en fortjent sejr til Magnus og en billet til DM i Gilleleje fra d. 27, til 29, november. Magnus leverede hvad han skulle og en stor ros til ham, for at følge alle de råd han fik ved sekunderingen. Dejligt at have en bokser i ringen der lytter og forstår i en så vigtig kamp. Denne ros skal alle de øvrige BKL boksere, der var i kamp ved HBC, også have. Super gutter at træne og sekundere.

Desværre blev Thorbjørn Boudigaard igen snydt for kamp. Hvad der skete ved vi ikke, men han, Thorbjørn, måtte nøjes med rollen som tilskuer og hjælpesekundant ved dette års turnering. Så må vi håbe, at det lykkes for ham, at komme i kamp til DM.

Super weekend. 7 kampe og 5 sejre. 3 guldmedaljer og en DM billet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk