Fire bokser til diplom-stævne

Boksning:

I dag lørdag den 25. okt. har klubben haft fire bokser til diplom-stævne, i Kongenshus Efterskoles Bokseklub.
Winni Pilt lagde ud, med at møde Anna Bjørn Mortensen fra Pandrup BK, samme modstander som sidste gang. Præcis som sidst, var Pandrup-pigen aggressiv kampen igennem, og da hun også havde fordel af vægten, var det svært for Winni at holde hende på afstand. på trods af det, lykkes det som kampen skred frem, for Winni at få flere og flere stød ind på sin modstander, og opnåede 26 point, lige præcis èt point for lidt, til at få diplom
Næste i ringen var Lasse Funder, som fik hele to kampe. Første modstander var Yasseen Al-aboordy, fra BK Limfjorden. Lasse fik lov til at vise hvor god en bokser han er blevet, med fine stød, gode parader og god bevægelse i ringen, blev det Lasse`s bedste kamp til dato. Han opnåede flotte, 29 point, og dermed diplom.
Hans næste kamp var mod Ann Lafrenz Baden, han var ikke voldsom begejstret, for at skulle møde en pige. Men det viste sig at blive endnu en flot kamp af Lasse, hvor han tydeligt viste overskud og omtanke, mod en meget dygtig bokser, selvom hun "kun" var en pige. Lasse opnåede i denne kamp 28 point og endnu en diplom.
Jacob Otte var næste mand i ringen, til hans første diplom-kamp, hvor han mødte Joseph Fahn fra BK Sct. Jørgen Holstebro. Efter en lidt usikker start, fik Jacob mere og mere mod, som kampen skred frem, og nåede at vise fine slag og god teknik, mod en rigtig god modstander. Jacob opnåede fine 24 point, og lidt bedre parader næste gang, så er diplommen hjemme.
Sidste mand i ringen var Oleg Moshkivskyy, som mødte Ketil Møller fra BMK Arena Silkeborg. De to bokser gav hinanden en rigtig god kamp, hvor der blev gået til den, god teknik og rigtig meget "gå på mod", viste at Oleg er en kommende mand i ringen, i hans anden diplom-kamp opnåede han 27 point og dermed diplom.
God dag for klubben og sekundanterne, Sergii Kril og Kurt Poulsen

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk