3 boksekampe blev kun til 2

Boksning:

BK Limfjord skulle have deltaget med 3 boksere ved stævnet i Holstebro, men det blev 2 i stedet. Modstanderen til Oleg Moshkivskyy vejede mere end det tilladte inden for reglerne, så han kom ikke i kamp.

Første mand i ilden var Morten Dybdal i Letweltervægt, som mødte Gashi Kushtrinov Angered BC. Gøteborg. Morten lagde meget forsigtig ud i første omgang, som han nok også taber knebent. Svenskeren rammer godt med de dybe stød.

Efter en peptalk fra sekundanterne kommer Morten ud til anden omgang, og efter en halv minut rammer han Gashi med et perfekt højre kryds, og svenskeren ryger i gulvet og er til tælling. På otte er han klar, men der går ikke lang tid, så bliver han ramt hårdt igen og er til tælling igen. Kamplederen stopper kampen og Morten vinder på total knock-out i 2 omgang.

Danny Jensen var oppe mod Haruna Mbya ligeledes Angered BC. Haruna viste sig at være en smart herre –  langlemmet og var svær at komme ind på. Hver gang Danny prøvede at komme ind på livet af svenskeren, så holdt han og undveg på fineste vis en tæt kamp.

Danny led sit første nederlag i sin kamp nr. 10. Han vinder 3 omgang men havde sat for meget til i de 2 første omgange.

Næste opgave for drengene er de Danske begyndermesterskaber i Feldsted den 18 og 19 April.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk