Bokseklubben BK Nordsalling i kamp i Fjerritslev

Boksning:

Bokseklubben BK Nordsalling deltog ved de Jyske begyndermesterskaber 2015 i Fjerritslev med 2 mand, og derud over med to andre der skulle bokse ekstra kampe uden for programmet.

Første mand i ringen lørdag var Jens Kristian Kristensen 75 kg. som skulle møde Kristian Hørby fra BK Pugelist Frederikshavn. Jens Kristian Kristensen starte kampe meget flot og styrer godt med gode lige stød og vinder første omgang med et lille plus. Anden omgang bliver også lige med et lille plus til Jens Kristian Kristensen med mange gode slagudvekslinger. Sidste omgang bliver afgørende fordi Jens Kristian Kristensen får en advarsel for at stange med hovedet, så det bliver til nederlag med dommerstemmerne 1-2 til KH. Dette var en ekstra kamp som var ude for mesterskaberne fordi de to herre havde bokset for mange kampe. Set i lyset af Jens Kristian Kristensen ikke har haft sparring siden de rigtige jyske mesterskaber i Århus for 3 uger siden syntes vi det gik ok. Siden Januar har Jens Kristian Kristensen gået på Viborg Idrætshøjskole for at forberede sig til politiuddannelsen, som han søger ind på til sommer, så hele optimale betingelser har han ikke haft ift. boksetræning.

Næste mand var også uden for programmet, fordi der ikke var tilmeldt nogen udover Danny Jensen 60 kg.. Danny Jensen skulle møde Simon Larsen fra den arrangerende klub BK Orion Fjerritslev som havde bokset 14 kampe og som skulle være et stort talent, så en stor opgave for DJ som har bokset 7 kampe og stadig ubesejret. Danny starter godt og ligger pres på fra start og bokser en god første omgang som han vinder med et lille plus. Danny Jensen ligger mere pres på Simon Larsen som bider godt fra sig, men bliver ramt meget i anden omgang som Danny Jensen vinder meget overbevisende.

Tredje omgang bliver ren opvisning af Danny Jensen som rammer både højt og dybt og sender Simon Larsen til tælling. Danny Jensen ligger yderligere pres på stakkels Simon Larsensom bliver stoppet af kamplederen efter flere byger af slag. Sikker sejr på TKO 3 omg. til Danny Jensen. Det var til dato den bedste kamp Danny Jensen har bokset og han er stadig ubesejret og absolut den BEDSTE kamp der blev bokset ved stævnet. Flot og tillykke. Næste opgave for Danny og Jens Kristian er allerede næste weekend hvor de skal bokse i Ansager. Denne kamp blev også bokset lørdag.


Næste mand i ringen var Morten Dybdal 64 kg. Som skulle møde Matin Anker Nielsen fra Sønderborg ABK. Dette blev en lidt træls kamp som Morten Dybdal skulle havde vundet. Morten Dybdal starter godt og vinder første omgang med et lille plus. Efter en lille peptalk komme Morten Dybdal også godt i gang med anden omgang som er lige med flere gode slagudvekslinger.

Tredje og sidste omgang bliver lidt træls for Morten Dybdal som efter at havde styr på kampen smider det hele væk fordi han får to advarsler for at slå med inderside. Morten Dybdal sender ellers Martin til tælling to gange –  f..... ærgerligt, siger en meget skuffet træner og sekundand Tom Jensen. Morten Dybdal taber med dommerstemmerne 3-0. Tillykke med sølv medalje.


Sidste mand var den hårdslående ukrainer Oleg Moshkivskyy 69 kg. som skulle op i mod Lukas Armes fra BK Ringen Odense. Oleg Moshkivskyy ligger hårdt ud i første omgang og sender Lukas Armestil tælling men satser lidt for meget og rammer ikke nok, men en lige omgang. Anden omgang ligner første meget og Oleg Moshkivskyy bokser en lige omgang.

Tredje omgang bliver spændende som også er meget lige og ligner lidt de første to omgange. Oleg Moshkivskyy løber tør for kræfter i slutningen af 3 omgang og taber kampen samlet 1-2. Tillykke med sølvmedaljen.

 

Alle kampe blev sekunderet af træner Sergie Kryll og Tom Jensen BKN. En godkendt weekend trods kun en sejr til BKN

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk