Medstifter af BKL gået bort

Boksning:

Vi bringer denne triste fra BKL om en af de mange ildsjæle, som er og har været med til at skabe liv i Skive og omegn:

Det er med megen stor sorg, at jeg her kan meddele at Ove Madsen ikke mere er at finde i træningslokalerne i BKL. Efter en meget lang og svær/hård kamp mod kræften, sov Ove ind i på Hospice Limfjord.

Ove var om nogen BKL´er. Medstifter af BKL for snart 9 år siden, medlem af bestyrelsen de første 4 år, hvor Ove også fungerede som træner og ind imellem som receptionist. De efterfølgende år fungerede Ove som instruktør i BKL to gange om ugen og var en meget vellidt person, ven og træner for alle, der skulle have lagt eget træningsprogram. Var der en maskine der var gået i stykker, ja så var Ove hurtigt fremme med værktøjet for en reparation. Selv efter sygdommens udbrud kom Ove i BKL og hjalp til.

Trods sit meget store vægttab, kæmpede Ove stadig med vægtene i BKL, ind imellem de mange kemokure, som han var igennem. Fremtiden talte vi også ofte om over en kop Wienerkaffe, en fremtid hvor vi gerne ville etablere træningsforløb for kræftramte og andre syge, samt være tovholdere for Stafet for Livet i Skive. Men Ove, du var med til at skabe ideerne, jeg/vi skal nok forsøge at føre projektet ud i virkeligheden..

Du vil blive savnet i BKL. Vore tanker går til dig Tove og Jeres børn og børnebørn.

Æret være Oves minde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk