Kun kampe til to af BKL bokserne

Boksning:

Der blev kun kampe til to af BKL bokserne ved dette års stævne.
Første BKL bokser i ringen var Kristoffer Kjær det mødte den nye Nordsallingbokser Lasse Funder i hans debut og Kristoffers 3. kamp. De to boksere lagde ud med forrygende slagudvekslinger, hvor Kristoffer slet ikke fik sig flyttet omkring modstanderen. I løbet af godt et halvt minut haglede slagene af sted, og kampleder Klavs Madsen gik imellem for at se om alt var ok.

Ved gentagne spørgsmål om ´er du klar´ og hvor Kristoffer ikke svarede kamplederen, ´ja´ så valgte Klavs Madsen fornuftigt at stoppe kampen på TKO point og Lasse fik en sikker sejr i sin første kamp.

Næstsidste kamp ved julestævnet blev stævnets allerbedste kamp. Ditlev Rossing boksede mod tjekken Tomas Bezvoda. En noget lavere bokser end Ditlev, men meget fysisk godt bygget. Fornuftigt udlæg i 1. omgang skabte allerede der grobund for en god kamp fra Ditlevs side. F

lot boksning på afstand samt gode og flotte indgreb på halvdistancen var taktikken inden kampen, og den blev holdt til punkt og prikke. 2. omgang blev i et noget hårdere tempo og med mange flotte slagudvekslinger, med Ditlev som klat mest scorende i omgangen.

Igen helt efter aftalerne inden kampen. 3. omgang blev nok kampens bedste, og det med Ditlev i hovedrollen. Mange flotte angreb og contra serier skabte vejen til en flot kombination mod Tomas, der i slutningen af omgangen blev sendt til tælling efter en godt udført kombination, afsluttende med et venstre hook, der sad lige hvor den skulle. Havde det været i 2. omgang at dette skete, ja så var det sandsynligt at tjekken var blevet stoppet.

Der var dog kun 10 sekunder tilbage af omgangen da tællingen var slut, så gongongen reddede tjekken for endnu en gulvtur. Sikker pointsejr med dommerstemmerne 3-0 og megen ros til Ditlev fra mange boksekyndige publikummer, selvom en enkelt ”ko” sad og buhede, da Ditlev blev udråbt som vinder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring

Kun kampe til to af BKL bokserne

Boksning:

Der blev kun kampe til to af BKL bokserne ved dette års stævne.
Første BKL bokser i ringen var Kristoffer Kjær det mødte den nye Nordsallingbokser Lasse Funder i hans debut og Kristoffers 3. kamp.

De to boksere lagde ud med forrygende slagudvekslinger, hvor Kristoffer slet ikke fik sig flyttet omkring modstanderen. I løbet af godt et halvt minut haglede slagene af sted, og kampleder Klavs Madsen gik imellem for at se om alt var ok. Ved gentagne spørgsmål om ?er du klar? og hvor Kristoffer ikke svarede kamplederen, ja så valgte Klavs Madsen fornuftigt at stoppe kampen på TKO point og Lasse fik en sikker sejr i sin første kamp.

Næstsidste kamp ved julestævnet blev stævnets allerbedste kamp. Ditlev Rossing boksede mod tjekken Tomas Bezvoda. En noget lavere bokser end Ditlev, men meget fysisk godt bygget. Fornuftigt udlæg i 1. omgang skabte allerede der grobund for en god kamp fra Ditlevs side.

Flot boksning på afstand samt gode og flotte indgreb på halvdistancen var taktikken inden kampen, og den blev holdt til punkt og prikke. 2. omgang blev i et noget hårdere tempo og med mange flotte slagudvekslinger, med Ditlev som klat mest scorende i omgangen.

Igen helt efter aftalerne inden kampen. 3. omgang blev nok kampens bedste, og det med Ditlev i hovedrollen. Mange flotte angreb og contra serier skabte vejen til en flot kombination mod Tomas, der i slutningen af omgangen blev sendt til tælling efter en godt udført kombination, afsluttende med et venstre hook, der sad lige hvor den skulle.

Havde det været i 2. omgang at dette skete, ja så var det sandsynligt at tjekken var blevet stoppet. Der var dog kun 10 sekunder tilbage af omgangen, da tællingen var slut, så gongongen reddede tjekken for endnu en gulvtur.

Sikker pointsejr med dommerstemmerne 3-0 og megen ros til Ditlev fra mange boksekyndige publikummer, selvom en enkelt ”ko” sad og buhede, da Ditlev blev udråbt som vinder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk