Danny Jensen bokser i Ringkøbing

Boksning:

Fredag formiddag blev klubben kontaktet af Ringkøbing AB, da de manglede en modstander til en af deres egne bokser, og mente at Danny Jensen var manden de kunne bruge.

Det viste sig at Ringkøbing manden, var en italiener på 38 år, og da Danny "kun" er 18 år, var det en lidt bekymret træner (og far) Tom Jensen, som sagde god for at kampen kunne bokses. Men far Tom`s bekymringer, var ingen ting ved siden af mor Lone´s bekymringer, da hun til stævnet så sønnens modstander, som var flot tatoveret med masser af tatoveringer, og med hanekam frisure.

Det viste sig hurtigt i kampen, at både far og mor, ingen grund havde til deres bekymringer, efter ca. 1 min. boksning får Danny en god træffer ind på sin modstander, og ser han er sårbar, derefter trykker han italieneren baglæns, får flere hårde træffer ind på ham, og sender ham til tælling, kamplederen vælger at stoppe kampen, da han skønner at Danny`s modstander ikke er klar til at fortsætte, og dermed sejer på TKO efter ca. 2 min. boksning til Danny.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk