To boksere til diplomstævne i Vejle

Boksning:

Bokseklubben Nordsalling havde lørdag d. 23.11.2013 to bokser til diplomstævne i Spinnerihallen Vejle.

Søren Pedersen var første mand i ilden og han mødte Patrick Johansen Lindholm. Kampen var Sørens kamp nr. 2 og Søren viste stort overblik og styrede kampen igennem med lige stød lige efter bogen, men Søren fik 26
point og det var for lidt for at få diplom. Det var måske ok, for Søren havde ikke fokus på sit benarbejde, så der var scoren ikke god.

Der er ingen tvivl om at Søren har et stort talent og et godt overblik, så alt i alt der er noget at arbejde med for trænerne i BKN.

Danny Jensen var næste mand i ringen, og i hans pulje var de 3 mand, og så var der lagt op til 2 kampe til Danny. Første kamp var mod Daniel A Nielsen fra Sønderborg og de passede godt til hinanden så en god kamp fra begge sider hvor Danny var styrende kampen igennem, men uden at imponerer dommerne så det blev til 25 point måske lidt skuffende.

Danny fik en lille pause på en lille time så skulle han i ringen igen mod Rasmus Bramsen fra Nordals, og det blev en til tider lidt rodet kamp måske fordi det var en højre fods bokser. Danny styrede kampen og viste perioder at han har talent og fightede godt kampen igennem.

Danny har lidt problemer med parader, men det kan rettes. Efter 3 omgange scorede Danny 27 point og hermed diplom. Begge boksere ydede en god indsats. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk