Tesla fortsætter trods uklare elbil regler

Biler:

Som eneste land i Europa overvejer Danmark at gøre det mindre attraktivt at købe elbiler. Norge har forlænget verdens stærkeste elbil incitamenter til 2020, Angela Merkel har forpligtet sig til en million elbiler i Tyskland inden 2020, velvidende at det koster penge, og Finland sætter skatten på elbiler ned. Alt sammen fordi det ikke er muligt at nå klimamålene uden at få transportsektoren med.

TESLAS SUPERCHARGER NETVÆRK UDVIDER SYDOVER

Tesla fejrer Supercharger nummer 900 i Europa med nye ruter til Barcelona og Rom

På mindre end to år har Tesla i Europa installeret 901 Superchargere fordelt på 164 Supercharger-stationer. For at fejre åbningen af de seneste stationer i Girona, Spanien, og Aosta, Italien, inviterede Tesla de europæiske Model S ejere på et rally til  Amsterdam.

126 biler fra hele Europa deltog, af dem kom 21 fra Sverige, 11 fra Norge og 7 fra Danmark og undervejs tilbagelagde de samlet 100.000 udstødningsfri kilometer.

På vej mod den næste milliard kilometer

Forleden passerede den globale Model S flåde på omkring 80.000 biler det symbolske Billion Miles-mærke (1.6 milliarder kilometer). På turen til Amsterdam blev yderligere 100.000 kilometer tilføjet. Model S har kun været på vejen i Europa i to år, men alligevel repræsenterer de europæiske ejeres bidrag næsten en fjerdedel af de kørte kilometer, og med de to nye Supercharger-stationer bliver den europæiske andel af den næste milliard kilometer endnu større.

”På grund af de høje afgifter på forbrændingsmotorer, har Danmark en unik mulighed for at udbrede elbiler ved blot at fortsætte det sunde princip om, at det er det, der forurener, der betaler. Men som det ser ud netop nu, er fremtiden meget usikker, og salget vil gå i stå uden en hurtig afklaring,” forudser Teslas kommunikationschef Esben Pedersen.

Om Model S og Superchargere
Model S har en rækkevidde på op til 502 kilometer, og med Teslas netværk af Superchargere har langdistancekørsel i elbiler aldrig været lettere. Med Supercharging tager en halv opladning helt ned til 20 minutter, og med en strømstyrke på op til 120 kW er Tesla Superchargers verdens kraftigste ladesystem til elbiler. Supercharging-stationerne er placeret langs de mest benyttede rejseruter og giver Model S ejere mulighed for at tilbagelægge lange distancer med korte ladestop.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk