MIGB - Classic Motor Show vil skabe opmærksomhed på Skiveegnen

Foto: Freddy Laursen
Biler:

Made in Great Britain (MIGB) - Classic Moter Show vil være med til at skabe mere opmærksomhed på Skiveegnen, og derfor har de startet en pengeindsamling, en såkaldt crowdfunding, på internettet hvor alle kan bidrage med et beløb efter egen pengepung.

”Vi går efter 20.000 kr., men vi håber selvfølgelig på mere”.

Træffet afholdes på Skiveegnen fordi vi her i området har så mange fantastiske rammer til at lave et unikt koncept for et motortræf, hvor især Spøttrup Middelalderborg har den perfekte historiske kulisse og hvor egnens beliggenhed med flotte kyststrækninger giver de besøgende muligheder for at komme ud på nogle spektakulære køreture.

Med baggrund i engelsk forbillede er Spøttrup Middelalderborg valgt som hovedattraktion, hvor der skal samles veterankøretøjer til udstilling i Danmarks flotteste borgmiljø.

Flere deltagere med veterankøretøjer skal lokkes fra hele Danmark til at besøge træffet, men også besøgende gæster skal trækkes til Skiveegnen for at opleve scenariet og de skønne steder vi har her i Skive Kommune.

Derfor vil foreningen bag Made In Great Britain - Classic Motor Show indrykke annoncer og omtaler i aviser i nabokommunerne, men også i danske, nordiske og tyske motormagasiner får at tiltrække udenlandske gæster til området og træffet.

”Vi satser højt, men vi har også et godt koncept og nogle helt unikke rammer. Det skal vi vise frem, så derfor vil vi samle penge ind for at sætte mest mulig fokus på vores træf og Skiveegnen”, udtaler Freddy Laursen, træfarrangør og lokal ildsjæl med motorolie i blodet.

Du kan bidrage med din støtte til projektet på www.booomerang.dk/projects/made-in-great-britain-classic-motor-show – du kan bidrage med 50 kroner og op efter.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk