4,2 millioner kroner på vej til bilister på Skive-egnen

Biler:

Selvom de 4,2 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Skive og Omegns bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer på Skive-egnen sparer nemlig mellem 700 og 1900 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

- Bilisterne her i Skive og oplandet omkring byen har været heldige og sluppet udenom de allerværste ulykker, og så har de samtidig kørt godt og fornuftigt. Og derfor kan de altså glæde sig til at få en god portion penge tilbage i overskudsdeling på deres bilforsikring her fra GF Skive. For jo færre skader, der sker i løbet af året, desto billigere bliver vores medlemmers forsikring. Så enkelt er det, når man deler overskuddet med hinanden.

Sådan siger Svend Åge Pedersen, der er formand for GF Skive og Omegn, der dækker hele Skive-egnen.

De 4,2 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Mere end bilforsikring
Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. De lokale GF-kunder kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Alle kunderne i GF Skive og Omegn får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

GF’s forsikringer er netop blevet kåret til ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

Fakta om GF Skive og Omegn
GF Skive og Omegn dækker hele Skive-egnen. Fra Fur i nord og Stoholm i syd til Højslev i øst og Spøttrup i vest. På kontoret i Skive kan kunderne få personlig og nærværende rådgivning. GF Skive og Omegn drives af en medlemsvalgt bestyrelse og har til formål at sikre kunderne gode forsikringer til den lavest mulige pris.

Sådan fungerer GF’s overskudsdeling: www.gfforsikring.dk/overskud

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk