Skive AMs herrer leverede en hel igennem solid holdindsats

Atletik:

Skive AMs herrer leverede en hel igennem solid holdindsats - da de på et solbeskinnet Ballerup stadion ikke efterlod tvivl om at Skive hører til i det fine selskab når der tales om holdatletik i Danmark.

Med en samlet score på 101½ point sikrede de sig sejren i oprykningsmatchen foran Bagsværd AC med 97 point. Sejren blev grundlag på flotte præstationer hele vejen rundt - og hele 4 disciplinsejre.

Ikke uventet tog Morten Dalgaard Madsen sejren på både 100 og 200 m, mens to gange Sebastian sørgede for yderligere to sejre; Sebastian Dysterdich var bedst i højdespring med 1.89, mens Sebastian Garbrecht kastede spydet ud på 56.33 m.

Garbrecht kom til klubben i starten af året, men har døjet med en skadet albue hele sæsonen, og er først lige begyndt at kunne kaste igen. Derfor er han fortsat på "skånekost", men et enkelt kast i konkurrencen var nok til at tage sejren.

Bjarke Meyer Pedersen satte en af stævnets tre personlige rekorder i spyd med et kast på 40.84 m.

17-årige Emil Mader Kjær, som debutterede på DT holdet, har kun trænet i ganske kort tid, men sikrede sig en flot 3. plads i højde med 1.79 m.

Endelig blev det til personlig rekord til Rasmus Rose Hansen på 400 m i tiden 53.49s.

Jakob Stengaard var tilbage på holdet efter sin udlandsrejse, og kvitterede med hhv en 2. plads på 800 m og en 3. plads på 1500 m. OL-løber Andreas Bube var ikke uventet bedst på begge disse distancer.

Resultater mænd

Skive AMs kvinder var ramt af et par afbud fra Nina Skov, og en skadet Amalie Brammer Kristiansen. Så det betød at pigerne på forhånd vidste, at det ville blive rigtig svært at slutte på de to øverste pladser, som ville sikre adgangen til Elitedivisionen.

Pigerne kæmpede heroisk hele dagen for at hente point - og blandt andet bidrog Celine Würtz med at løbe både 1500 m og 5000m, ligesom Ditte H Svenningsen løb både 100 m og 400 m hæk.

Skive-pigerne fik en enkelt sejr - og den gik til Sarah Winther Jensen der, med 5.42 m., satte en ny personlig rekord.

Også Maja C. Frederiksen fik ram på en tre år gammel personlig rekord i stangspring, og rekorden lyder nu på 2.74 m.

Trods en flot indsats så sluttede holdet på 5. pladsen i matchen, med 58 point, og det betyder at det fortsat hedder 1. division i 2017.

Resultater kvinder

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk