Skive AMs herrer har deltaget i indledende runde i Elitedivisionen

Atletik:

Skive AMs herrer har i weekenden den 21. maj været i Odense og deltaget i den indledende runde i Elitedivisionen.

Som ventet på forhånd var opgaven med at komme videre til finalen en for stor mundfuld for det lokale mandskab. Men holdet ydede en heroisk indsats og kunne tage hele ni personlige rekorder med hjem i bussen.
Alle leverede det bedste de kunne og så er det jo svært at gøre noget ved at de andre præsterer på et højere niveau. Det er, ikke uventet, de store universitetsbyer som løber med finalepladserne.

Bedste placering opnåede 4 x 100 m holdet med en 3. plads, mens unge Rasmus Rose-Hansen løb en 4. plads hjem på 800 meter et løb der i øvrigt blev vundet af EM sølvmedaljevinderen, Andreas Bube.

En af de største personlige rekordforbedringer tilfaldt 16 årige Laurits Holm-Olesen på 100 meter, hvor han for første gang løb under 12 sekunder med flotte 11.79 sekunder. Det blev desuden til PR i højde med 1.74 meter.
1500 m løberen Sebastian Stensvig kom for første gang under de magiske 4 min på 1500 meter med sine 3.59.72 i øvrigt lige i hælene på sin tidligere klubkammerat Jakob Stengaard, som nu er aktiv for Odense Atletik.

Skive herrerne er efter dagens match at finde i kvalifikationsrunden til næste Elitedivision sammen med Bagsværd, samt Esbjerg og AGF, som i går blev henholdsvis nummer 1 og 2 i 1.division vest. Nu mangler der at blive sat navne på de to sidste hold, som skal findes ved 1. division øst senere på måneden.