Lokal løber udtaget til de Nordiske Mesterskaber 2016

Atletik:

Hos Skive AM kan de ikke få armene ned over, at Sissel Møller, fra Skive AM, er blevet udtaget til Landsholdet, i 10.000 meter løb, til de Nordiske Mesterskaber 2016. Læs mere om hendes egen reaktion nedenfor:

"Hvis der var én der havde sagt til mig for 7 måneder siden - da jeg havde snøret løbeskoene sammen med vennerne fra fitness centret, og var klar til at deltage i mit livs første løb - at jeg 7 måneder efter ville være udtaget til landsholdet til de nordiske mesterskaber i 10.000 meter, så havde jeg “givet dem en på lampen”, og grint højlydt. Det var jo ingen realitet og absolut intet jeg nogensinde havde hverken drømt om, tænkt på! Det var slet ikke noget der passede i mit hoved.

Men nu står jeg her alligevel - sikke en rejse de sidste 7 måneder har været! 

For cirka en måneds tid siden modtog jeg en mail, hvori der blev spurgt om jeg ville deltage i NM 10.000 meter, hvis jeg blev udtaget til landsholdet - jeg svarede selvfølgelig ja, på trods af jeg allerede havde rystende fingre. Lad os lige slå klart, at jeg aldrig har løbet løb på en løbebane før. Jeg har kun trænet i pigsko på bane, og aldrig stillet op for mit land før. Jeg var samtidig også klar over, at der er super mange i betragtning, og jeg tænkte da at chancen for jeg ville blive udtaget var minimal."

Men selvom Sissel var overbevist om, at der var mange i betragtning, så kunne hun i en mail samme aften læse, at hun var udtaget til landsholdet sammen med tre andre gode kvinde-seniorer til de Nordiske Mesterskaber i distancen 10.000 meter.

Løbet finder sted i Allerød den 14. maj 2016, og I kan følge Sissel og hendes oplevelser på hendes blog Greenrunner

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk