Testforsøg skal forbedre indeklima på Brårup Skole

Foto: Skive Kommune
Uddannelse:

Skive Kommune planlægger at investere et større millionbeløb på at få rettet op indeklimaet på Brårup Skole. På skolen er der mange klasselokaler uden mekanisk ventilation og det giver problemer med indeklimaet.

For at få mest muligt indeklima for pengene, vil der i den kommende tid blive afprøvet to nye ventilationstyper på skolen. Det er de to firmaer InVentilate og Airmaster, der velvilligt medvirker og stiller deres anlæg til rådighed til favørpris.

Begge typer anlæg er såkaldte decentrale ventilationsanlæg, hvor hvert klasselokale har sit eget ventilationsanlæg. Herved spares den store mængde ventilationskanaler, man normalt har ved traditionelle ventilationsanlæg, hvor et stort anlæg ventilerer flere lokaler.

InVentilate’s system hedder ”Performance” og princippet forklares på deres hjemmeside : https://www.inventilate.dk/InVentilate-Performance-. Systemet sikrer både en god fordeling af luften i lokalet samt en høj genvinding af energien i den luft, der bliver suget ud.

Sebastian fra InVentilate er i gang med opsætning af ventilationsanlæg

Airmasters anlæg er deres nye model AM 1000, som integreres i loft og hvor indblæsningen foregår over loftspladerne. På den måde ”siver” den friske luft lige så stille ned over eleverne uden at give trækgener.

Den kommende tids testresultater vil afgøre hvilket et af ventilationsanlæggene, der satses på. Det gælder i første omgang på Brårup Skole, men det vil også være naturligt at anvende løsningen på andre af kommunens skoler.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. januar 2020, 11:00
Om kort tid bliver Thise Mejeris mælk tappet på en ny klimavenlig karton. De nye kartoner vil helt igennem være baseret på træmasse fra Skandinavien og sikrer en markant CO2 reduktion.
13. januar 2020, 11:00
Konfirmationskjoler, tøj til Blå Mandag, smykker, flot borddækning og spændende mad.
17. januar 2020, 15:00
Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw?
17. januar 2020, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn lørdag eftermiddag den 18. januar, sejlende under russisk flag.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring