Testforsøg skal forbedre indeklima på Brårup Skole

Foto: Skive Kommune
Uddannelse:

Skive Kommune planlægger at investere et større millionbeløb på at få rettet op indeklimaet på Brårup Skole. På skolen er der mange klasselokaler uden mekanisk ventilation og det giver problemer med indeklimaet.

For at få mest muligt indeklima for pengene, vil der i den kommende tid blive afprøvet to nye ventilationstyper på skolen. Det er de to firmaer InVentilate og Airmaster, der velvilligt medvirker og stiller deres anlæg til rådighed til favørpris.

Begge typer anlæg er såkaldte decentrale ventilationsanlæg, hvor hvert klasselokale har sit eget ventilationsanlæg. Herved spares den store mængde ventilationskanaler, man normalt har ved traditionelle ventilationsanlæg, hvor et stort anlæg ventilerer flere lokaler.

InVentilate’s system hedder ”Performance” og princippet forklares på deres hjemmeside : https://www.inventilate.dk/InVentilate-Performance-. Systemet sikrer både en god fordeling af luften i lokalet samt en høj genvinding af energien i den luft, der bliver suget ud.

Sebastian fra InVentilate er i gang med opsætning af ventilationsanlæg

Airmasters anlæg er deres nye model AM 1000, som integreres i loft og hvor indblæsningen foregår over loftspladerne. På den måde ”siver” den friske luft lige så stille ned over eleverne uden at give trækgener.

Den kommende tids testresultater vil afgøre hvilket et af ventilationsanlæggene, der satses på. Det gælder i første omgang på Brårup Skole, men det vil også være naturligt at anvende løsningen på andre af kommunens skoler.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring