Ny engelsk-klub for børn og unge på Skive Bibliotek

Foto: Stig Seidenfaden
Uddannelse:

Hver torsdag eftermiddag kan børn og unge nu komme til undervisning og træning i engelsk klokken 16.00 til 18.00 på Skive Bibliotek.

Der er to hold. Et for nybegyndere og et for let øvede. Aktiviteten, der er gratis, varetages af tre engelskkyndige. Det drejer sig om Yvonne Illum, der er cand. mag. i engelsk med undervisningserfaring fra Aalborg universitet og Folke Universitet.

Underviser nummer to er Ali M. All, der har en bachelor i engelsk litteratur og sprog samt diplom i undervisning fra Aleppo universitet. Den tredje der varetager undervisningen er Nina Tengvall, der er cand. mag i CCG i bl.a. i kommunikation fra Aalborg universitet.

Engelsktilbuddet foregår i Multisalen på første sal på biblioteket og er allerede en indarbejdet aktivitet, der påbegyndtes for en måned siden. Det er på denne baggrund at der optages nye kursister i april måned.

Idéen til undervisningen udspringer af den ”Kultur- og SamtaleCafé”, der finder sted på Skive Bibliotek hver onsdag eftermiddag i samarbejde med foreningen Kultur på Tværs. Her opstod der en interesse blandt caféens yngre brugere for at styrke deres engelskfærdigheder.

Stig Seidenfaden, der er formand for Kultur på Tværs, udtaler: ”Vi er rigtig glade for at aktiviteten er kommet så godt fra start, og at det er lykkedes for os at finde tre dygtige lærere. Vi ser i øvrigt også et integrationsfremmende perspektiv i, at vi nu lægger op til at blande børn og unge med en flygtningebaggrund med danske børn og unge.

Samtidig kommer man ikke uden om, at det  danske sprog alt andet lige som bekendt et lille sprogområde, og at der i dag finders mange internationale uddannelser hvor kommunikation og undervisning primært foregår på engelsk”. Der er ingen eksamen eller prøver i forbindelse med undervisningen på biblioteket, og der er heller ikke tilmelding, nye elever møder blot op til undervisningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring