Møde om den snart lovlige cannabisolie

Fra den 1. juli bliver det lovligt at købe olie og andre produkter, baseret på cannabisplanten, i Danmark.
Foto: Potentialis
Fra den 1. juli bliver det lovligt at købe olie og andre produkter, baseret på cannabisplanten, i Danmark.
Uddannelse:

Søndag den 1. juli træder den lov i kraft, der gør det lovligt frit at købe cannabisolie, forudsat at indholdet af det psykoaktive stof THC højest er 0,2 procent.

En milepæl for tusindvis af danskere med smerter og sygdom, som det offentlige sundhedssystem ikke eller kun i begrænset omfang har kunnet hjælpe.

I Skive markeres de nye muligheder blandt andet med et informationsmøde tirsdag den 3. juli klokken 19 i officehotellet ”House of U”, Væselvej 114, i byens industrikvarter.

Her vil en erfaren heilpraktiker fortælle om cannabisolie og den forskning og øvrige erfaringer, der ligger med at bruge olien til behandling eller lindring af diverse sygdomme, smerter og andre problemer. Hvis nogen har lyst til at prøve et cannabisprodukt på egen krop, vil der også være mulighed for det, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

-Der har længe været meget stor interesse for cannabisolie, og jeg har en klar forventning om, at den interesse kun bliver større, nu hvor man frit kan købe produkterne. Jeg forventer også, at der vil være et stort behov for at få rådgivning om olierne, hvilke man skal vælge, hvor meget man skal tage og så videre, siger hypnoterapeut og coach Per Nielsen fra virksomheden Potentialis, som er vært for mødet, og som fremover også vil være formidler af cannabisolie og andre produkter fra firmaet Quantum Vitality Group.

Der er gratis adgang til informationsmødet, men af hensyn til det praktiske arrangement er det nødvendigt at tilmelde sig hos værten senest mandag den 2. juli. Dette skal ske med angivelse af navn og telefonnummer på hver enkelt deltager på e-mail: per@potentialis.dk

På grund af et begrænset antal pladser, kan det blive nødvendigt at lukke for tilmelding, så hurtig tilmelding anbefales, hvis man vil være sikker på at få en plads.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.
4. november 2019, 15:30
Som den første sundhedspleje i verden er afdelingen i Skive Kommune blevet certificeret Marte Meo-institution.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring