Mød en fighter på Skive Bibliotek

Uddannelse:

For ung til kræft er titlen på det foredrag som Mette de Fine Lichtholder på Skive Bibliotek torsdag aften den 9. februar kl. 19.00 – 21.00.

Mette er bare 16 år, da hun får konstateret en sjælden type kræft i benet. En livsglad efterskoleelev den ene dag; dødssyg den næste. Mens vennerne fester sig igennem gymnasiet, kæmper Mette med kræften, kemobehandlingen, og konstant kvalme – og med dét at være skaldet.

Men Mette lader sig dog ikke knække. Hun køber en paryk, begynder i 1.g i gymnasiet og gør ellers alt for at leve en så normal teenagetilværelse som mulig. I foredraget fortæller hun hele sin historie – fra sygdommens allerførste symptom til det at vende tilbage til livet efter kræften. ”Jeg håber, at min historie kan give mod og håb til alle dem, der oplever modgang af den ene eller anden slags lige nu, og at dem, der er kommet igennem en krise eller et sygdomsforløb, kan se, at man ikke behøver være et offer for evigt, fordi man har oplevet noget barskt,” siger Mette de Fine Licht, der i dag er 30 år, og forfatter til ”Viljepigen – for ung til kræft”.

Bogen er et stærkt og livsbekræftende vidnesbyrd om at være en ung pige midt i en alvorlig og uforståelig sygdom, og ikke mindst om at vende modgang til styrke og komme tilbage til livet med power og drive. Med andre ord Mette selv. I dag har Mette i alt udgivet 10 andre bøger, er partner i et bogbureau samt mor til en lille dreng og gift med sin prins.

Billetter kan købes på www.skivebibliotek.dk eller ved indgangen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk