Kick Off 2019

Uddannelse:

Godt 550 pædagogiske medarbejdere i Skive Kommunes skolevæsen var onsdag den 7. august 2019 samlet i Kulturcenter Limfjord til kick off på skoleåret 2019/2020 under overskriften "Inklusion".

Hvert år i august byder Skole- og Dagtilbudsafdelingen velkommen til et nyt skoleår.

Skole- og dagtilbudschef Jens Kvist bød velkommen og gjorde korte nedslag på aktuelle tiltag, hvorefter direktør for Kultur- og Familieforvaltningen Jan Lund-Andersen tog ordet og talte om både kommunens budget og værdier.

Herefter tog souschef Mette Nielsen over og præsenterede dagens program og dagens oplægsholdere. Det overordnede tema for dagen var inklusion. En række medarbejdere præsenterede paletten af muligheder inden for PPR (Pædagogisk Psykologisk rådgivning), SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi), AKT (Adfærd, Kontakt og Trivsel) og skole/dagtilbudssocialrådgivning. Karsten Thygesen præsenterede sig selv. Karsten er procesguide når, lokalområderne i løbet af 2019 og 2020 skal arbejde med inkluderende læringsmiljøer.

Endelig fik Freddy Meyer af flere omgange godt gang i grinene, da han på humoristisk og eftertænksom vis gav eksempler på blandt andet, hvordan vi tænker om os selv og om hinanden.

Alt i alt en rigtig god formiddag, der gav energi til et nyt skoleår.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring