Kick Off 2019

Uddannelse:

Godt 550 pædagogiske medarbejdere i Skive Kommunes skolevæsen var onsdag den 7. august 2019 samlet i Kulturcenter Limfjord til kick off på skoleåret 2019/2020 under overskriften "Inklusion".

Hvert år i august byder Skole- og Dagtilbudsafdelingen velkommen til et nyt skoleår.

Skole- og dagtilbudschef Jens Kvist bød velkommen og gjorde korte nedslag på aktuelle tiltag, hvorefter direktør for Kultur- og Familieforvaltningen Jan Lund-Andersen tog ordet og talte om både kommunens budget og værdier.

Herefter tog souschef Mette Nielsen over og præsenterede dagens program og dagens oplægsholdere. Det overordnede tema for dagen var inklusion. En række medarbejdere præsenterede paletten af muligheder inden for PPR (Pædagogisk Psykologisk rådgivning), SSP (Skole, Socialforvaltning og Politi), AKT (Adfærd, Kontakt og Trivsel) og skole/dagtilbudssocialrådgivning. Karsten Thygesen præsenterede sig selv. Karsten er procesguide når, lokalområderne i løbet af 2019 og 2020 skal arbejde med inkluderende læringsmiljøer.

Endelig fik Freddy Meyer af flere omgange godt gang i grinene, da han på humoristisk og eftertænksom vis gav eksempler på blandt andet, hvordan vi tænker om os selv og om hinanden.

Alt i alt en rigtig god formiddag, der gav energi til et nyt skoleår.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. oktober 2019, 09:00
Torsdag den 17. oktober fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.
7. oktober 2019, 13:00
Hvor går man(d) hen, når livet gør ondt? Frivilligcenter Skive starter et effektivt gruppetilbud kaldet ’Kom Videre Mand’ op. Der er plads til 8 mænd der gerne vil videre i hver gruppe.
1. oktober 2019, 14:00
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring