Inspirationsworkshop: Finasiering fra fonde og puljer

Foto: SET
Uddannelse:

For de fleste lyder ordet ”kapitalfremskaffelse” svært og temmelig støvet. Men der er hjælp at hente på SETs inspirationsworkshop torsdag den 14. september kl. 15.00-18.00, hvor emnet er ”Finansiering fra fonde og puljer”.

Så hvis du har brug for en kærkommen håndsrækning til at få eksterne støttemidler til dit udviklingsprojekt - til ansættelse af en medarbejder med specifikke kompetencer eller til noget helt tredje, er denne uformelle inspirationsworkshop lige noget for dig. Kom også gerne – selv om du ikke lige pt har noget på bedding, men bare er nysgerrig og gerne vil høre om, hvem man kontakter og hvordan man gør.

På inspirationsworkshoppen vil professionelle fundraisere give deltagerne overblik over og indsigt i fonde og puljer indenfor miljø & bæredygtighed, produktion & processer, It- og datasikkerhed, robotteknologi og fødevarer.

Fundraiseransvarlig hos SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Frank Petersen, fortæller: -Vi har inviteret Rasmus Munch fra Fundraiseren.dk, der vil give en kort introduktion til fundraising-begrebet og til, hvad der er vigtigt, når der søges eksterne midler. Gyda Bay og Niels Hasselholm fra Future

Food Innovation orienterer om puljer og partnerskaber med udgangspunkt i fødevaresektoren.

Frank Petersen oplyser, at der er indlagt netværkspauser i eftermiddagens løb for at give deltagerne mulighed for at vende inputtene med hinanden, udveksle erfaringer og måske hjælpe hinanden med at formulere konkrete spørgsmål til oplægsholderne.

Eftermiddagens slutter med en gennemgang af relevante cases og aktuelle støttemuligheder med udgangspunkt i de temaer, som workshoppen dækker. Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er nødvendig via www.skiveet.dk.

-Meld dig til SETs inspirationsworkshop den 14. september, lyder opfordringen fra Frank Petersen. –Sæt nogle timer af og blive klogere på kapitalfremskaffelse – det betaler sig.

Fakta:
Torsdag d. 14. september 2017 kl. 15:00 til 18:00 SET, Østerbro 7, 7800 Skive
Tilmelding til:  www.skiveet.dk - Arrangementer
Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 12. september 2017 kl. 12:00

Pris: Gratis
Arrangør: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
22. marts 2019, 10:00
Bønnelykken A/S tilbagekalder Meal Quick Basis Grønt Blomkålssalat. Produktet indeholder gluten, mælk og soja, som ikke er deklareret.
21. marts 2019, 16:00
2018 blev endnu et år med overskud på den ordinære drift i Skive Kommune. Overskuddet er primært blevet brugt til at investere i anlæg og til at nedbringe kommunens gæld.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring