Fortællingens Dag på Skive Bibliotek

Foto: Stig Seidenfaden
Uddannelse:

Tirsdag eftermiddag den 24. januar kl. 14.30 kan man møde tre lokale fortællere på Skive Bibliotek.

Det drejer sig om Inger Brauner, Ruth Dein og Else Christensen, som vil dykke ned i deres righoldige og spændende lagre af historier og fortællinger. De er alle fra fortællegruppen "Vestjyllands Fortællere" som er en del af foreningen Fortælle Galleriet i Holstebro. I år er målet med arrangementet at vise at den levende mundtlige fortælling er nuanceret og mangeartet.

I år skal publikum bl.a. høre et brudstykke af Gösta Berlings Saga, en historie af Oscar Wilde, en Blicher historie og andre mindre historier. Der er gratis adgang og i pausen vil Skive Bibliotek være vært ved en kop kaffe.

Det er en kendt sag, at den mundtlige fortælling har dybe rødder og har levet til alle tider i alle folkeslag. Det vil Fortællingens dag og vi som fortællere gerne bidrage til at holde ved lige, udtaler Else Christensen.

Hun siger videre: ”Den 24. januar er det folkemindesamleren Evald Tang Kristensens fødselsdag. Derfor har foreningen Fortællere i Danmark gjort netop denne dag til Fortællingens Dag. Den gode fortæller og den mundtlige fortælleform skaber et rum omkring sig, hvor lytterne kan koble sig på, danne egne associationer og ikke mindst blive medskabende. I det magiske rum mellem fortæller og lytter får fortællingen sit liv. Her blandes magi med humor og alvor og giver næring til en ny forståelse, hvor lytteren får mulighed for at blive klogere på sig selv og på verden”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
17. september 2019, 15:00
Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring