Banerekord på Skive Travbane

Quintessense
Foto: Flemming Andersen
Quintessense
Trav:

På en dejlig sommeraften med perfekte betingelser for hurtige tider blev der vist flot sport i flere af løbene, hvor det også blev til en ny banerekord

Den præstation stod Flemming Jensens Quintessense for, da hun fra spor 7 skød til spids som en pil og siden holdte et højt tempo. Get On Up forsøgte et godt angreb, men Quintessense var bare bedst og den flotte røde hoppe vandt i banerekordtiden 1.13,9a/2060, hvilket er banerekord for femårige og ældre hopper. Den gamle rekord havde Nanny Fine med tiden 1.15,3.

Dagens signaturløb var ”Sigter Mod Stjernerne”, som blev vundet af Michelle Mønster, der kørte Anders Poulsens Time To Fly. I spids sad Special Muddi, som Time To Fly rundede med 600 meter til mål, og hun lignede en sikker vinder, indtil Special Muddi kom igen, men nærmere end en lille længde kom den ikke. Sejren bragte Michelle Mønster i front i "SMS"-konkurrencen med et enkelt point.

Jeppe Rask var favorit med Tinto i dette løb, men Tinto sprang. Jeppe Rask fik til gengæld revanche med Tyfon, som gik et topløb. Han sad udvendigt på Samson Løgstrup, som forsøgte at ryste konkurrenterne af sig nedad sidste langside, men Tyfon kom igen og sejlede til slut forbi til en sikker sejr.

Bent Svendsen startede en enkelt hest fra stalden, og den vandt. Det var Igor Times, som sad udvendigt på Simoni´s Molar undervejs. I opløbet stod opgøret om sejren imellem disse to heste, men sagen blev klar, da Simoni´s Molar hoppede og Igor Times holdte sin fart til en fin sejr.

Timo Østervang er en dejlig hest, som efter problemer med halsen nu var tilbage i bedste skik. Tina Christensen træner Timo Østervang, som Søren Aaen kørte optimalt med, da han efter et løb indvendigt fandt hullet i sidste sving, og Timo Østervang afsluttede fornemt til let sejr.

Søren Johansson var på besøg med tre heste, og han vandt en flot sejr med Born To Hornline, som nu gik fejlfrit og dermed kunne vinde sit første løb efter en fin afslutning i 1.14-tempo de sidste 500 meter ude i sporene.

Martin Andreassen har Only Gardenia i meget fin form lige nu, og hun kunne efter et perfekt inderbaneløb spurte forbi en godt gående Nashville D K og vinde en afdeling af Skive Amatørserie.

Jørgen B Pedersen afsluttede en fin aften med at vinde med Nero Toft, som efter en skade i januar med et brækket griffelben nu er ved at være i form. Nero Toft var tidligt i spids og vandt ganske let

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
15. oktober 2019, 09:00
Torsdag den 17. oktober fra klokken 19.00 - 20.30, afholder Skive Y´s Men´s loppemarked i Spildophallen.
7. oktober 2019, 13:00
Hvor går man(d) hen, når livet gør ondt? Frivilligcenter Skive starter et effektivt gruppetilbud kaldet ’Kom Videre Mand’ op. Der er plads til 8 mænd der gerne vil videre i hver gruppe.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring