Banerekord på Skive Travbane

Quintessense
Foto: Flemming Andersen
Quintessense
Trav:

På en dejlig sommeraften med perfekte betingelser for hurtige tider blev der vist flot sport i flere af løbene, hvor det også blev til en ny banerekord

Den præstation stod Flemming Jensens Quintessense for, da hun fra spor 7 skød til spids som en pil og siden holdte et højt tempo. Get On Up forsøgte et godt angreb, men Quintessense var bare bedst og den flotte røde hoppe vandt i banerekordtiden 1.13,9a/2060, hvilket er banerekord for femårige og ældre hopper. Den gamle rekord havde Nanny Fine med tiden 1.15,3.

Dagens signaturløb var ”Sigter Mod Stjernerne”, som blev vundet af Michelle Mønster, der kørte Anders Poulsens Time To Fly. I spids sad Special Muddi, som Time To Fly rundede med 600 meter til mål, og hun lignede en sikker vinder, indtil Special Muddi kom igen, men nærmere end en lille længde kom den ikke. Sejren bragte Michelle Mønster i front i "SMS"-konkurrencen med et enkelt point.

Jeppe Rask var favorit med Tinto i dette løb, men Tinto sprang. Jeppe Rask fik til gengæld revanche med Tyfon, som gik et topløb. Han sad udvendigt på Samson Løgstrup, som forsøgte at ryste konkurrenterne af sig nedad sidste langside, men Tyfon kom igen og sejlede til slut forbi til en sikker sejr.

Bent Svendsen startede en enkelt hest fra stalden, og den vandt. Det var Igor Times, som sad udvendigt på Simoni´s Molar undervejs. I opløbet stod opgøret om sejren imellem disse to heste, men sagen blev klar, da Simoni´s Molar hoppede og Igor Times holdte sin fart til en fin sejr.

Timo Østervang er en dejlig hest, som efter problemer med halsen nu var tilbage i bedste skik. Tina Christensen træner Timo Østervang, som Søren Aaen kørte optimalt med, da han efter et løb indvendigt fandt hullet i sidste sving, og Timo Østervang afsluttede fornemt til let sejr.

Søren Johansson var på besøg med tre heste, og han vandt en flot sejr med Born To Hornline, som nu gik fejlfrit og dermed kunne vinde sit første løb efter en fin afslutning i 1.14-tempo de sidste 500 meter ude i sporene.

Martin Andreassen har Only Gardenia i meget fin form lige nu, og hun kunne efter et perfekt inderbaneløb spurte forbi en godt gående Nashville D K og vinde en afdeling af Skive Amatørserie.

Jørgen B Pedersen afsluttede en fin aften med at vinde med Nero Toft, som efter en skade i januar med et brækket griffelben nu er ved at være i form. Nero Toft var tidligt i spids og vandt ganske let

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.
24. juni 2019, 11:00
Som bekendt er fordebatten om planlægning for vindmøller og solcelleanlæg ved GreenLab Skive afsluttet, og de modtagne bemærkninger blev sammen med svar fra forvaltningen Teknik, Miljø & Udvikling fremlagt politisk for Teknik- & Miljøudvalget den 11.
24. juni 2019, 09:00
Midlertidig afspærring af kommuneveje Højslev Kirkeby, Hald og Ørslevkloster.
25. juni 2019, 09:00
Animex Foods / Fast Food a la Francaise tilbagekalder et parti XXL Grill Pølser. Der er ostepølser i nogle af pakningerne. Allergenen ost (mælk) er ikke nævnt i mærkningen på grill pølserne.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring