Årets største løbsdag på Skive Trav

Foto: Skive Trav
Trav:

Musketerdagen.  Årets største løbsdag på Skive Trav, søndag den 24. april kl.13.15

Har I oplevet trav? – nu er chancen der. Taroks oldebarn, Barok, sponsorerer gratis entré til alle, store som små. Det bliver en festdag med underholdning for hele familien. Fantastiske væddeløb med danske og internationale stjerner, og kæmpe legeland til børnene.   

Trav kan opleves på mange måder. I kan bestille bord i vores panoramarestaurant og nyde vores store buffet, købe mad i vores cafeterier eller I kan medbringe jeres eget mad og drikke. På vores udendørsareal er der masser af borde/bænke sæt, og der kan købes fadøl og grillede pølser. Det er nemt at spille på trav, og vores spilleguides er altid klar til at hjælpe jer. Vinder du ikke i totalisatoren har vi en publikumskonkurrence, på ikke gevinstgivende spillebonner, hvor du bl.a. kan vinde partoutbilletter til Skive Festival.

Musketerdagen er dagen, hvor vi mindes 3 avlshingste, der har betydet rigtig meget for Dansk Travsport – Frosty Hanover, Lord Valentine og Pay Dirt. Sidstnævnte var bl.a. far til Danmarks mest berømte travhest nogensinde, Tarok.  Enkelte af mindeløbene har været kørt i over 30 år på Skive Trav. Dagen markerer også starten på storløbssæsonen – vi skal for første gang i 2016 se de bedste 3, 4 og 5 årige heste dyste mod hinanden i hver deres mindeløb. For de 4-årige er det for flere af hestene den første start i rækken mod det ultimative mål, Dansk Trav Derby den sidste weekend i august. Foruden de 3 mindeløb er der 9 andre fantastiske travløb på programmet, blandt andet Jubilæumspokalen, hvor de bedste ældre heste kæmper om pokalen, og forhåbentligt slår banerekorden på Skive Trav.

Vel mødt til en fantastisk dag, for hele familien på Skive Trav.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring