Årets største løbsdag på Skive Trav

Foto: Skive Trav
Trav:

Musketerdagen.  Årets største løbsdag på Skive Trav, søndag den 24. april kl.13.15

Har I oplevet trav? – nu er chancen der. Taroks oldebarn, Barok, sponsorerer gratis entré til alle, store som små. Det bliver en festdag med underholdning for hele familien. Fantastiske væddeløb med danske og internationale stjerner, og kæmpe legeland til børnene.   

Trav kan opleves på mange måder. I kan bestille bord i vores panoramarestaurant og nyde vores store buffet, købe mad i vores cafeterier eller I kan medbringe jeres eget mad og drikke. På vores udendørsareal er der masser af borde/bænke sæt, og der kan købes fadøl og grillede pølser. Det er nemt at spille på trav, og vores spilleguides er altid klar til at hjælpe jer. Vinder du ikke i totalisatoren har vi en publikumskonkurrence, på ikke gevinstgivende spillebonner, hvor du bl.a. kan vinde partoutbilletter til Skive Festival.

Musketerdagen er dagen, hvor vi mindes 3 avlshingste, der har betydet rigtig meget for Dansk Travsport – Frosty Hanover, Lord Valentine og Pay Dirt. Sidstnævnte var bl.a. far til Danmarks mest berømte travhest nogensinde, Tarok.  Enkelte af mindeløbene har været kørt i over 30 år på Skive Trav. Dagen markerer også starten på storløbssæsonen – vi skal for første gang i 2016 se de bedste 3, 4 og 5 årige heste dyste mod hinanden i hver deres mindeløb. For de 4-årige er det for flere af hestene den første start i rækken mod det ultimative mål, Dansk Trav Derby den sidste weekend i august. Foruden de 3 mindeløb er der 9 andre fantastiske travløb på programmet, blandt andet Jubilæumspokalen, hvor de bedste ældre heste kæmper om pokalen, og forhåbentligt slår banerekorden på Skive Trav.

Vel mødt til en fantastisk dag, for hele familien på Skive Trav.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring