Vile kan lindre din stress

Sundhed og velvære:

Det er almindeligt kendt, at optimal søvn har en positiv indvirkning på ens velbefindende. Men selvom man godt kan døse hen i løbet af stress-behandlingen hos ALT Zoneklinik i Vile mellem Skive og Nykøbing, så er søvn ikke en del af klinikkens ’Stress Release’. Indehaver Tina Lütje forklarer:    

- Gennem behandlingen bliver kroppen rolig og afslappet. Spændingerne løses op og kroppen sender signaler til din hjerne om, at du godt kan slappe af nu. Faktisk kommer signalerne modsat signalerne ved samtaleterapi, hvor det er hjernen, der sender signaler til kroppen om at slappe af. Derfor er Stress Release et godt supplement til blandt andet samtaleterapi. 

Tina Lütje forklarer videre, at hun som uddannet Stress Release Terapeut har givet omkring 35 behandlinger, og at de alle er foregået som et supplement til hendes øvrige behandlinger i klinikken.

- Stress Realease er udviklet af Rikke Anderberg og er bygget op omkring blandt andet Kranio Sakral Terapi, triggerpoint- og bindevævsmassage samt den kinesiske filosofi. Alt sammen med en holistisk tilgang, hvor det hele menneske er i fokus, og hvor jeg tager udgangspunkt i den enkeltes behov, fortsætter hun.

Selve behandlingen tager ca. 40-45 minutter og foregår med blide berøringer, mens klienten ligger på briksen med tøjet på og et tæppe over sig.

Tina Lütje oplyser afslutningsvist, at man ikke behøver at være stresset for at få glæde af en Stress Release behandling – den er også god som forkælelse for krop og sjæl.

Behandlingen er under alle omstændigheder et supplement til de øvrige tilbud hos ALT Zoneklinik. Et af de helt centrale tilbud er zoneterapi, hvor Tina Lütje som Registreret Alternativ Behandler (RAB), kan tilbyde tilskudsberettigede behandlinger ved Sygesikring Danmark og Sundhedsforsikringer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk