To nye muligheder for at få apotekervarer i Salling

Sundhed og velvære:

Nu bliver det endnu lettere at få sine apotekervarer fra Roslev Apotek. Her har man nemlig fået 2 nye håndkøbsudsalg i henholdsvis Ramsing og Kåstrup. Herudover bliver det også lettere at bestille medicin over nettet og hente det i en af apotekets 2 afdelinger eller 14 udsalgssteder.         

’For Roslev Apoteket er tilgængelighed og god service helt afgørende’, begynder apoteker Susanne Møller Jensen. ’Derfor har vi løbende fokus på udvikling af netop tilgængelighed og service. Samtidig er der ingen tvivl om, at tid spiller en væsentlig rolle for mange mennesker i dag. Derfor er det en naturlig del af apotekets udvikling, at det nu bliver endnu lettere for vores brugere at få deres medicin og andre varer’.

De 2 nye håndkøbsudsalg bliver henholdsvis OK Plus stationen ved Kåstrup og Cafeen i Ramsing. Cafeen passer godt i forhold til apotekets geografiske dækning, mens OK Plus stationen ligger på et sted, hvor der dagligt kommer mange mennesker forbi, og at det derfor kan spare tid for mange, hvis de kan afhente deres medicin der.

Netop tilgængelighed og den gode service er også væsentlige årsager til, at man nu kan bestille en række produkter via apotekets hjemmeside og selv bestemme, hvor de skal afhentes.

’Med en forbedret service på vores hjemmeside og et stort netværk af salgssteder, kan vi i endnu højere grad imødekomme brugernes behov og dermed styrke vores position i Salling’.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk