Pårørende bog om demens

Foto: Forlaget Struktur
Sundhed og velvære:

Bog om demens fortæller nyt om den alvorlige og aktuelle lidelse - Gratis bog til pårørende udsendes

Pårørendebogen om demens er nu på vej som e-bog. Dette alvorlige og aktuelle problem belyses i bogen med et blik på, hvad man kan gøre i det daglige for den demensramte.

Læserne får nu mulighed for at gennemlæse bogen uden udgifter. Forlaget sætter en bladrefil til at læse på Internettet - uden at det koster noget at læse den eller gemme den. Man kan se nærmere på Facebook på siden "Bogsiden - Nyt om bøger".

Denne bog om demens for pårørende til demensramte belyser de alvorlige problemer som mennesker med demens kommer ud for, når lidelsen skrider frem-

Forsvar, afmagt, angst, vrede - alle disse følelser gennemlever pårørende, når de hører om diagnosen "demens" hos et nærtstående menneske. Da den pågældende jo har det langt værre  end dem, undertrykker man disse følelser, taler ikke om det og skammer sig over fortvivlelsen.

Bogen hedder "Til jeg hænger under Himmelen" og er skrevet af sygeplejerskerne Doris Reckewell og Andrea Jandt, med tegninger af Lilot Hegi, for at hjælpe pårørende med at overvinde choktilstanden og sit følelseskaos hurtigere. De opmuntrer til at blive klar over sine følelser, erkende sine grænser og finde en livssituation som tager hensyn til disse grænser. En bog som følger og støtter den pårørende gennem hverdagens turbulens.

Muligheden for at se den gratis bog står på siden "Bogsiden" på Facebook. Det koster ikke noget at læse bogen, gemme den eller lægge den på sin egen side. Man kan også sende den videre til andre eller hvis man er med i en gruppe eller forening vise den der. Man kan også henvende sig til Forlaget Struktur og få den tilsendt pr. mail.

Pårørendebogen er udgivet af Forlaget Struktur. Den kan fås hos boghandlerne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
14. november 2018, 12:00
Viborgvej lukkes midlertidigt fra søndag aften d. 18/11-2018 til og med fredag d. 30/11-2018
14. november 2018, 14:33
Humøret er lidt ekstra højt på Thise Mejeri i dag, for i går, den 13. november, kom mejeristerne hjem fra International Food Contest i Herning med 4 ud af 7 priser.
14. november 2018, 10:00
Bon Appetit Group A/S tilbagekalder ”Varmrøget laksesalat med perlebyg” og ”Pasta penne røget laks & rucola pesto”, da der er påvist Listeria i varmrøget laks, der indgår i salaterne med specifikke produktionsdatoer.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring