Kan man lære at leve bedre?

Foto: Per Nielsen
Sundhed og velvære:

Livet kommer ikke med en manual.

Mange kunne ellers godt bruge en hjælpende hånd. Det vidner alarmerende tal om angstlidelser, stress og depression om med al tydelighed. Og det bliver tilsyneladende kun værre.

Det er baggrunden for et dansk-hollandsk projekt, som Per Nielsen fra Skive holder foredrag om på Skive Bibliotek på lørdag den 3. februar. Det sker under en alternativ messe, som foreningen Tidens Tanker har arrangeret i samarbejde med biblioteket.

Per Nielsen, som er master hypnoterapeut og har klinikken ”Potentialis” i Skive, har igennem det seneste halvandet år udviklet et personligt udviklingsforløb, der skal hjælpe mennesker med det svære liv. Det er sket i samarbejde med en hollandsk forretningsmand. Projektet har haft arbejdstitlen ”Happiness Accelerator”.

-Vi lærer så meget andet, men nogle helt elementære ting i livet lærer de fleste meget lidt om. Hvem eller hvad er vi egentlig? Hvordan fungerer vores sind? Hvordan håndterer vi besværlige tanker og følelser? Hvordan bevarer vi en god kontakt til vores krop? Der er enorme fordele at hente ved at vide de ting, mener Per Nielsen.

I det forløb, der inden længe bliver udbudt til salg, indgår der en indføring i de ting, man har brug for at vide, men primært er der tale om et praktisk forløb, hvor man arbejder med tingene sammen med en guide.

-Der indgår blandt andet principper fra mindfulness og hypnoterapi i den praktiske del. I teorien kan du sagtens meditere eller lave mindfulness derhjemme ud fra det, du har læst dig til eller fået en kort indføring i, men i praksis opgiver langt de fleste, enten fordi de tror, de gør det forkert, eller fordi de ikke får resultater hurtigt nok. Det er MEGET nemmere, når du har en til at guide dig, siger Per Nielsen.

Der er gratis adgang til messen, der åbner lørdag formiddag med en lang række forskellige stande. Ud over Per Nielsens foredrag, bydes der på yderligere to foredrag. Thomaas Apath Anglophil skal tale om siderisk astrologi, mens Marianne Unik – kvinden der taler med hjertet - holder foredraget ”Min spirituelle rejse”.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring