Dansk opfindelse giver rygere ny mulighed for rygestop

Dansk opfindelse giver rygere ny mulighed for rygestop
Foto: Smooff
Dansk opfindelse giver rygere ny mulighed for rygestop
Sundhed og velvære:

Rygere der har forsøgt at lægge cigaretterne på hylden har sikkert prøvet det meste. Nikotintyggegummi, plaster, hypnose eller måske en kold tyrker, hvor man holder op med at ryge fra den ene dag til den anden. Nu har den danske iværksætter Torben Rasmussen udviklet et nyt produkt der sikrer danskerne en helt ny rygestopmetode.
Det helt nye er muligheden for at nedtrappe indtagelsen af nikotin fra cigaretterne i en fastlagt periode, hvor rygeren fortsætter med at tænde cigaretterne på normal vis. Princippet er, at man løbende slipper af med nikotinafhængigheden alt imens man kan gøre sig mentalt klar til at stoppe rygningen.
Ifølge Sundhedsstyrelsen ryger næsten en femtedel af alle danskere dagligt og af dem ønsker mere end to tredjedele at holde op .

Nedtrapning over 28 dage
Rygeafvænningsprogrammet hedder Smooff og er uden medicin. Smooff består af 4 diskrete rygeafvænningsfiltre, som man sætter på cigaretten for derved gradvist at reducere indtagelsen af nikotin og andre skadelige stoffer fra røgen over en fire ugers periode. Hvert rygeafvænningsfilter anvendes i 7 dage efter en fastlagt rækkefølge og efter 28 dage stoppes rygningen.

Torben er uddannet kemiingeniør og har altid arbejdet med markedsorienteret udvikling af produkter.

”Jeg ser mig selv som en vaske ægte Ole Opfinder. Min force ligger i at finde nye ideer med det formål at hjælpe andre til et bedre liv. Jeg fik idéen til Smooff da jeg mente, at det burde være muligt at give rygere muligheden for en ”varm tyrker” og uden medicinske bivirkninger. Derfor udviklede jeg nogle prototyper af Smooff filtrene, som var lavet af træ, og begyndte at teste dem under emhætten i mit køkken,” siger stifter af Smooff, Torben Rasmussen.

Smooff filtrene er sidenhen blevet testet dels igennem klinisk evaluering, men også en række danskere har kvittet smøgerne ved hjælp af Smooff. Smooff er et godt alternativ til de mange rygere, der ikke ønsker at anvende medicinske hjælpemidler i deres rygestop eller som har prøvet andre metoder uden held.

Om Smooff
Smooff er et fuldt rygeafvænningsprogram over 28 dage, uden brug af medicin eller nikotinerstatning. Smooff indeholder 4 filtre med forskellige filterstyrker, der sættes på cigaretten ved rygningen. Filtrene anvendes i en fastlagt rækkefølge, hvorved indtagelsen af røg og nikotin trinvis nedsættes. Hvert filter anvendes i 7 dage og efter 28 dage stoppes rygningen. Der tilhører en vejledning der støtter rygeren under rygeafvænningen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring