Café Icecream har blankocheck til Knæk Cancer

Foto: Nicolai Metner/Café Icecream
Sundhed og velvære:

I gågaden i Nykøbing er indehaveren af Café Icecream, caféens personale og en lang række sponsorer gået sammen om at støtte Kræftens Bekæmpelses indsamling i år. Det gør de med et KNÆK, SPIS & VIND-arrangement, som er en caféaften med 3-retters menu, musik og bankospil. Al omsætning går til Knæk Cancer.

I gågaden i Nykøbing hos Café Icecream har indehaveren, Nicolai Metner, en stor papcheck liggende i baglokalet. Den har han hentet hos Frøslev-Mollerup Sparekasse og det er sådan en gavecheck, som dem man ser i TV-quizzer, hvor quiz-værten overrækker den store gavecheck til en glad vinder, mens konfetti og rulletekster svæver over skærmbilledet til sidst i programmet.

Café Icecream er afsender af checken. Beløbet mangler dog endnu, så man kan godt sige, at det lige nu er en blankocheck. Modtageren er årets Knæk Cancer-indsamling. Nedtællingen til årets store indsamlingsevent på TV2 i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse er nemlig i gang. Det samme er forberedelserne til det lokale støttearrangement hos Café Icecream.

Indehaver og initiativtager til arrangementet, Nicolai Metner, fortæller: ’For mig er det at støtte Kræftens Bekæmpelse en hjertesag, da jeg har haft kræft tæt inde på livet. Og det er jeg ikke alene om, da mange desværre rammes af kræft. Derfor har jeg kun oplevet god opbakning og positive tilbagemeldinger på vores støttearrangement til fordel for kampen mod kræft.’

Arrangementet finder sted i Café Icecreams lokaler i gågaden i Nykøbing tirsdag d. 24. oktober, hvor man på forhånd skal reservere bord og til en kuvertpris, der er lidt dyrere end det normale prisniveau i caféen. Til gengæld får man så en aften med 3-retters menu og en oplevelse ud over det sædvanlige, samtidig med at man støtter det gode formål. For al omsætning går udelukkende til Knæk Cancer.

Nicolai Metner forklarer: ’Café Icecream donerer alle råvarer til aftenens menu. Vores personale fortjener en stor ros for at stille op for den gode sag, da de denne aften på frivillig basis vil levere god service til vores gæster og bidrage til den hyggelige stemning.’

Han fortæller videre: ’Derudover er vi meget taknemlige for støtten fra aftenens sponsorer. Prebens Vinhandel har sponsoreret aftenens vin, som kan købes til maden. Den lokale musiker Lasse Mark vil bidrage og stille sig til rådighed denne aften og underholde gæsterne. Sideløbende vil vi sætte gang i et bankospil, her kan man købe en plade for 20 kr. og spille med. Der er masser af rigtig fine banko-gevinster, som er sponsoreret af en lang række gågadebutikker. Og hver en krone går til Knæk Cancer.’

Endelig oplyser Nicolai Metner, at der er begrænsede antal pladser til Café Icecreams støttearrangement. Men han har udtænkt en plan B, hvis alle borde bliver bestilt på forhånd og ventelisten må i brug. Afslutningsvist fortæller han, at han glæder sig utroligt meget til at byde alle gæsterne velkomne til en anderledes, men hyggelig aften til fordel for den gode sag. Han er samtidig enormt spændt på, hvilket beløb han ender med at kunne skrive på det blanke felt på checken takket være alle, der har bidraget til at gennemføre arrangementet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.
19. marts 2019, 09:00
Ryd op i dine gemmer, og begynd allerede nu at samle de ting du gerne vil af med.
15. marts 2019, 13:00
I forbindelse med de tragiske hændelser i New Zealand hvor mindst 40 mennesker meldes dræbt, opfordrer dansk politi nu på det kraftigste til, at man ikke deler videoer fra hændelsen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring