Anette Harbech Olesen - Danmarks mest downloadede e-bogsforfatter

Foto: Anette Harbech Olesen
Sundhed og velvære:

Ny Danmarksrekord. Anette Harbech Olesen, forfatter og madblogger kan nu kalde sig Danmarks mest downloadede e-bogsforfatter. Danske læsere har downloadet 100.000 eksemplarer af hendes e-bøger hos Saxo, og det er Danmarksrekord.

E-bøger øger danskernes læselyst
Anette Harbech Olesens strategi om at udgive kvalitets e-bøger til lave priser har vist sig en succes. Salget af både hendes trykte bøger og e-bøger er steget i takt med at kendskabet til forfatterskabet er nået bredere ud.
”Jeg fornemmer, at muligheden for at downloade e-bøger hurtigt og billigt øger danskernes læselyst. Forbrugerne i Danmark har taget e-bogen til sig og følger samme tendens som i fx USA og England, hvor salget af e-bøger, hos visse udbydere, overstiger salget af trykte bøger, dog uden at tage momentum fra de trykte bøger,” udtaler Anette Harbech Olesen.

Hurtig reaktion på data og tendenser
En idé til en bogsudgivelse kan effektueres hurtigt og effektivt, når man vælger e-bogsformatet. Anette Harbech Olesen har anvendt e-bogsformatet til mindre bogudgivelser som eksempelvis bogen ”Mad for Livet – mine allerbedste tips og opskrifter”. Denne bog valgte hun at give væk gratis i en kort periode, netop for at udbrede kendskabet til hendes nye hjemmeside og øvrige bogudgivelser.
Anette Harbech Olesen udviklede og udgav ligeledes, i starten af 2015, e-bogen ”Kvinde - styrk din krop” i løbet af få uger. Ideen opstod, da Saxo, ved analyse af salg af lignende bøger, så et hul i markedet, som de mente at Anette Harbech Olesen kunne udfylde. Ugen efter udgivelsen var der solgt 4000 eksemplarer af e-bogen hos Saxo. Anden bog i serien er netop udkommet og har titlen ”Kvinde – styrk dit immunforsvar”.

”Jeg betragter e-bøger som en effektiv formidlingsplatform. Jeg brænder for at udbrede uvildig viden om god mad, og hvor meget godt den kan gøre for os. Jeg var derfor blandt de første, der udgav e-bøger via Saxo Publish, som er Saxos udgivelsesplatform, og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Jeg ejer alle rettigheder og har mulighed for at kombinere min egen kundebase med Saxos omfangsrige data på kunderne. At Saxo beriger samarbejdet yderligere med co-produktioner, som Kvinde serien er kun et kæmpe plus,” siger forfatteren.


Om Anette Harbech Olesen
Anette Harbech Olesen har udgivet 16 bøger om mad og sundhed. Du kan hente inspiration til sund mad og se hendes udgivelser på www.madforlivet.com.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 13:00
Kom til Åbent Hus på Skive College lørdag den 17. november klokken 10.00 - 14.00.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring