Dansk kvindelandshold i faldskærmsudspring

SPORT:

Danmark har fornylig fået et kvindelandshold i faldskærms disciplinen firemands-formationsspring. Næste stop VM i Chicago til september.

Til trods for at faldskærmssporten er domineret af mænd, har danmark nu fået et kvindelandshold i faldskærms disciplinen 4-mandsformationspring .

De fire kvinder er erfarne faldskærmsspringere og faldskærmsinstruktører med over 3.000 spring tilsammen. De har hver især sprunget faldskærm i 4-6 år, og dannede i 2015 kvindeholdet Valkyria med det formål at blive udtaget som kvindelandshold.

Disciplinen hedder 4-mandsformationsspring og går ud på at lave flest mulige formationer i frit fald inden for 35 sekunder. Hver formation giver et point. Der er ti holdspring i en konkurrence og hvert spring bliver filmet i luften af en femte faldskærmsspringer til senere dømning på jorden.

Det er en krævende ekstremsport både fysisk og mentalt. De fire kvinder, Mie, Mia Nathalie og Ditte, har derfor trænet intensivt i både Spanien, Danmark og England. De kan nu fejre resultatet og se frem til både DM og VM senere i år. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk