Dansk kvindelandshold i faldskærmsudspring

Foto: Dansk Kvindelandshold i faldskærmsudspring
SPORT:

Danmark har fornylig fået et kvindelandshold i faldskærms disciplinen firemands-formationsspring. Næste stop VM i Chicago til september.

Til trods for at faldskærmssporten er domineret af mænd, har danmark nu fået et kvindelandshold i faldskærms disciplinen 4-mandsformationspring .

De fire kvinder er erfarne faldskærmsspringere og faldskærmsinstruktører med over 3.000 spring tilsammen. De har hver især sprunget faldskærm i 4-6 år, og dannede i 2015 kvindeholdet Valkyria med det formål at blive udtaget som kvindelandshold.

Disciplinen hedder 4-mandsformationsspring og går ud på at lave flest mulige formationer i frit fald inden for 35 sekunder. Hver formation giver et point. Der er ti holdspring i en konkurrence og hvert spring bliver filmet i luften af en femte faldskærmsspringer til senere dømning på jorden.

Det er en krævende ekstremsport både fysisk og mentalt. De fire kvinder, Mie, Mia Nathalie og Ditte, har derfor trænet intensivt i både Spanien, Danmark og England. De kan nu fejre resultatet og se frem til både DM og VM senere i år. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
20. september 2018, 16:00
Torsdag d. 4. oktober 2018 starter der en ny omgang ”Lær at tackle angst og depression” for unge.
21. september 2018, 08:00
Agertoften i Skive står for en renovering af både fortov og kantsten, som sættes i gang af Skive Kommunes folk fra entreprenørgården. Fortovsfliser vil blive udskiftet med nye af samme type som eksisterende

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring