Anna-Mathilde og Cocio vandt international konkurrence

Anna-Mathilde på Cocio til præmieoverrækkelsen ved hendes sejr om torsdagen. Cocio er iført sejrstæppe.
Foto: Privatfoto
Anna-Mathilde på Cocio til præmieoverrækkelsen ved hendes sejr om torsdagen. Cocio er iført sejrstæppe.
SPORT:

Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, præsterede på allerhøjeste niveau til det internationale ridespringsstævne, Baltic Cup, som blev afholdt på Danmarks Nationale Ridesportscenter, Vilhelmsborg ved Århus.

På hesten, Cocio Blue Højvang, lagde Anna-Mathilde flot ud med at få dannebrog til tops, da hun vandt den første konkurrence i juniorturen. Anna-Mathilde red ind som nummer 24, og ingen havde klaret banen uden fejl indtil hun red ind på Cocio. Det lavede Anna-Mathilde om på, da hun red fejlfrit i en hurtig tid. Hun endte med at vinde med 6 sekunder ned til nummer to.

Det flotte resultat kommer efter en periode, hvor resultaterne ikke helt er gået Anna-Mathildes vej. Men koncentreret træning på ridesportsanlægget ved Skive Rideklub med hendes træner, Louise Christensen, har Anna-Mathilde og Cocio genrejst niveauet og endda løftet niveauet endnu højere op.

Fredag var parret igen i konkurrence, hvor igen red et fantastisk god tur, men på næstsidste spring blev det desværre til en enkelt nedrivning, så de måtte nøjes med en placering som nummer 10.

Søndag var finaledag. Igen var sværhedsgraden af banen afspejlet af, at det var en stor internationalt konkurrence. Anna-Mathilde havde fra starten planlagt at gå efter at gentage torsdagens triumf, og hun lagde ud i et hårdt tempo på denne teknisk svære bane. Hun kom flyvende over springene, og Cocio var hurtig på benene, så da de krydsede målstregen, var det i hurtigste tid. I lang tid så det ud til, at tiden ville holde til en vindertid, men konkurrencen var hård og en enkelt rytter red 0,26 sekunder hurtigere end Anna-Mathilde og Cocio, så det endte på en 2. plads i finalen til Baltic Cup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
22. november 2019, 09:00
Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring