Viborgvej spærres for gennemkørsel på grund af kloakarbejder

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Fra torsdag den 3. oktober kl. 18.00 til mandag den 7. oktober 2019 kl. 12.00 vil Viborgvej være spærret for gennemkørsel ved Viborgvej nr. 85 på grund af nedgravning af trykledning på tværs af længderetningen.

Arbejdet kan desværre ikke udføres uden at vejen spærres, da det er nødvendigt at sænke grundvandet i hele udgravningsprofilet på en gang, hvilket også er årsagen til at arbejdet strækker sig over fire dage.

Samtidigt med lukningen af Viborgvej vil der bliver udført asfaltarbejder ved udmundingerne fra Øster Fælledvej, Færøvej og Sverrigsvej. Asfaltarbejderne udføres for at hindre vandsamlinger i krydsene. Fræsning til asfalt udføres torsdag den 3. oktober efter kl. 18 og asfaltudlægningen vil ske fra fredag morgen kl. 7 og afsluttes lørdag formiddag. Der arbejdes kun et sted af gangen.

Skive Kommune beklager denne lukning af Viborgvej, men ser desværre ikke anden mulighed for at kunne udføre de nødvendige arbejder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. oktober 2019, 09:00
’Ekstremt interessant’ og ’unikt’ var nogle af de ord, den socialdemokratiske transportminister Benny Engelbrecht satte på sit indtryk af Skiveegnen.
14. oktober 2019, 11:00
Kursuscentret.nu på EUC Nordvest og Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har indgået en samarbejdsaftale om den Lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
1. oktober 2019, 14:00
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring