Rejseplanen er klar til juletrafikken

Foto: Rejseplanen a/s
Servicemeddelelser:

Julen er over os og det betyder julerejser enten hjem til familie eller til besøg hos venner. Rejseplanen er fuldt opdateret, så det er let kan finde den hurtigste rejse – uanset hvordan bus, tog og metro kører, og uanset nye køreplaner, sne og storm.


Brug Rejseplanen både før og under julerejsen

Rejseplanen opdateres løbende med de aktuelle køreplaner fra alle trafikvirksomhederne i Danmark. Derudover sendes forsinkelser og aflysninger fra de fleste trafikvirksomheder direkte live ind i Rejseplanen, så julens passagerer i den kollektive trafik kan finde alle informationer om rejsen før og under rejsen – og få såkaldte push beskeder (SMS beskeder) ved ændringer i rejsen, f.eks. forsinkelser og sporskifte. Rejseplanen er således en hjælp både FØR rejsen, når den skal planlægges, og også UNDER rejsen, fordi der netop vises eventuelle ændringer til den konkrete rejse. Sker der noget uforudset på den rejse, man er på, kan Rejseplanen også anvise alternativer til, hvordan man når sit rejsemål.

”Vi forventer, at onsdag den 23. december blive den mest travle rejsedag. Sidste år var der i snit ca. 700.000 opslag i rejseplanen pr dag i juledagene. Vi forventer igen i år, at der i dagene op til jul vil være tryk på søgningerne på Rejseplanen”, siger Christina Hvid, administrerende direktør i Rejseplanen A/S.

Rejseplanen også på Apple Watch

Rejseplanen virker også på Apple Watch, som sikkert bliver et hit under juletræet. Allerede i juli i år var Rejseplanen på Apple Watch, hvilket var før Apple Watch blev lanceret i Danmark. På uret kan man se afgange fra de nærmeste stationer og stoppesteder, og også bruge funktionen ”Tag mig hjem”, hvor uret viser en rejse til den hjemme adresse, man har indtastet som sin hjemme adresse i Rejseplanens app på iPhone.

Fakta om Rejseplanen

Rejseplanen findes på www.rejseplanen.dk og på apps til iPhone, Android, iPad og Windows Phone. Rejseplanens apps er downloadet mere end 2,5 mio. gange, og Rejseplanen viser mere end 20 mio. rejser til danskerne om måneden. Det gør Rejseplanen til en af de mest anvendte offentlige internettjenester i Danmark.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
3. april 2019, 11:00
Fra den 2. til den 4. maj 2019 løber Skivemødet af stablen for anden gang.
28. marts 2019, 11:00
56 mestre fordelt på 22 foreninger bliver hyldet fredag den 29. marts i Kulturcenter Limfjord. Samme aften takker Skive Kommune egnens mange frivillige med en fest.
1. april 2019, 10:00
45 danske virksomheder har siden tirsdag den 26. marts haft ekstra grund til at smile og dele highfives ud på kontoret.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring