Nyt fra Viborgvej

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Natten mellem onsdag den 3. april og torsdag den 4. april, vil der være signalregulering mellem Viborgvej 10 og Viborgvej 16. Signalreguleringen opsættes på grund af kloakarbejder tæt på den midlertidige kørebane, hvorfor det bliver nødvendigt at afspærre det nordlige spor af hensyn til sikkerheden for medarbejderne.

Den 8., 9. og 10. april spærres Engvang ved Englyst ligeledes på grund af kloakarbejder. Spærringen sker i forbindelse med færdiggørelsen af de arbejder, der tidligere er blevet udført i krydset. Beboerne på Engvang henvises til parkering ved Viborgvej 16 (Butik nr. 16 og Røde Kors).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
7. oktober 2019, 13:00
Hvor går man(d) hen, når livet gør ondt? Frivilligcenter Skive starter et effektivt gruppetilbud kaldet ’Kom Videre Mand’ op. Der er plads til 8 mænd der gerne vil videre i hver gruppe.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
1. oktober 2019, 14:00
Gå på opdagelse på den gamle middelalderborg, hvor der fra vægtergangene er udkig til sø, fjord og helt ude i horisonten ses Mors.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring