Laksesalat og pastasalat med risiko for Listeria

Foto: Pixabay
Servicemeddelelser:

Hvilken fødevare
Varmrøget laksesalat med perlebyg
Nettoindhold: 302 g
Produktionsdato: 04.11.2018 - 09.11.2018
Sidste anvendelsesdato/bedst før dato: 13.11.2018 - 18.11.2018
EAN-stregkode nr.: 5707231240018


Pasta penne røget laks & rucola pesto
Nettoindhold: 390 g
Produktionsdato:  05.11.2018 - 07.11.2018
Sidste anvendelsesdato/bedst før dato:  13.11.2018 - 15.11.2018
EAN-stregkode nr.: 5707231249288

Solgt hvor
I butikker i hele landet

Virksomhed, der kalder tilbage
Bon Appetit Group A/S
Stamholmen 140A
2650 Hvidovre

Årsag
Der er ved en stikprøvekontrol i forbindelse med virksomhedens egenkontrol konstateret Listeria i et parti varmrøget laks der indgår i de tilbagetrukne færdigvarer.

Risiko
Infektion med Listeriabakterier.
Symptomerne er bl.a. influenzalignende symptomer, feber og hovedpine og eventuelt mavetarm problemer. I sjældne tilfælde kan listeria forårsage meningitis og blodforgiftning.

Råd til forbrugere:
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det.

Bon Appetit Group A/S tilbagekalder ”Varmrøget laksesalat med perlebyg” og ”Pasta penne røget laks & rucola pesto”, da der er påvist Listeria i varmrøget laks, der indgår i salaterne med specifikke produktionsdatoer.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk