Køreplader på Viborgvej giver støjgener

Servicemeddelelser:

Lige nu er Skive Kommune i gang med omlægning af gasledningen i sydsiden af Viborgvej og snart følger snart følger omlægningen af kloakken i samme side. Mens disse arbejder pågår er trafikken flyttet til en midlertidig vej i nordsiden af vejen tæt op ad de ejendomme der ligger her.

Der er dog kommet en udfordring, idet der af ukendte årsager, er opstået et hul i den midlertidige vej. For at kunne opretholde trafikken i begge retninger, har Skive Kommune været nødt til at sikre vejen med køreplader på strækningen ud for Viborgvej 83. Dette giver i øjeblikket en del gener i form af støj, når trafikken passerer over dette område. Meget generende for de omkringliggende beboere specielt om natten.

I den kommende uge, vil Skive Kommune omlægge trafikken ud for denne strækning, således at de kan få opklaret, hvad årsagen til hullet er og få det repareret, således at kørepladerne kan fjernes og ”freden” genoprettes.

Det bliver ca. 3 dage, hvor trafikafviklingen sker på grus, hvilket der håbes at der vil være forståelse for.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring