Åbent hus ved Glattrup Bæk

Foto: Skive Kommune
Servicemeddelelser:

Skive Kommune og Skive Vand ønsker at gennemføre et fælles projekt, som omfatter en restaurering af det bynære vandløb Glattrup Bæk.

Projektet er søsat for at minimere de oversvømmelser, der flere gange om året plager de omkringliggende boliger. Skive Kommune og Skive Vand ønsker at udnytte bækkens potentiale i langt højere grad, end det er tilfældet i dag, og vil åbne området op, så hele byen får gavn af stedets naturværdier.

Der er i forbindelse med projektet lavet arkæologiske forundersøgelser, der har resulteret i flere spændende historiske fund i området, der netop nu er ved at blive gravet fri.

Der inviteres derfor til et "åbent-hus" arrangement torsdag d. 4. april fra kl. 17.00. Her kan alle interesserede komme og se hvad der foregår i området.

Arrangementet afholdes i området med start ved Engtoften. Her vil Museum Salling og Skive Kommune vil fortælle om de arkæologiske fund og projektet med omdannelsen af området som helhed.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. juni 2019, 16:00
Midlertidig afspærring af kommuneveje i Glyngøre og Durup.
13. maj 2019, 09:00
Fredag den 17. maj, klokken 15.00, afholdes der koncert i Durup Anlæg.
11. juni 2019, 13:00
Fra tirsdag den 11. juni til 16. juni afholdes der Billingefest i Sparkær. Det bliver dage fyldt med aktiviteter. Denne gang er det 42. gang der afholdes Billingefest.
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring