Ny hjemmeside skaber overblik over dine biludgifter

Foto: Bilbudget.dk
Penge og økonomi:

Mange kommende og nuværende bilejere har ikke overblikket over hvad det reelt koster at have bil. Og det kan give ubehagelige overraskelser i husbudgettet.

Det kan f.eks. være udgifter til service og reparation eller det endelige værditab, som opgøres ved salget eller udskiftningen af bilen. De fleste ved godt, at det koster en del penge at have bil, men sætter sig ikke ned fra start og regner på det. Eller også sidder mange og bygger deres egne komplicerede regneark for at få overblikket.

Et bilbudget med alle data

Det har det nye bil site nu gjort noget ved. De har udviklet et bilbudget værktøj, som
gør det både nemt og sjovt at få indblik i samtlige udgifter til bilen. Her får du både overblik over de faste udgifter til forsikring, afgifter, værditab, brændstof mv. præsenteret i flot grafik og tabeller.
En særlig vigtig ting beregnes også, nemlig hvordan din restgæld på finansieringen udvikler sig i forhold til værditabet på bilen. Det er et rigtigt godt råd, at du nogenlunde afdrager lige så meget på dit lån, som din bil taber i værdi løbende. Således risikerer du ikke, at stå i en situation til sidst eller undervejs, hvor du ikke blot kan sælge din bil og stadig have til udbetalingen til den næste bil, som du får behov for, f.eks. pga.
familieforøgelse. Det overblik har været svært at få tidligere.


Også et budgetværktøj til privatleasing
Privatleasing er vokset betydeligt frem herhjemme de sidste par år og her er der masser af slagtilbud fra både leasingselskaber og bilforhandlere, som annoncerer med leasingydelser, ser meget attraktive ud og også ofte er det. Men her kan man som forbruger nemt blive forblændet af den lave ydelse og måske ubevidst tro, at det de samlede biludgifter vil ligge i dette leje. Men her skal man altså også huske at regne
udgifter til brændstof, afgifter og forsikring mv. med. Derfor er der også lavet en særlig bilbudget beregner til privatleasing, hvor man får overblikket over hele sit bilbudget ved privatleasing.


Sammenlign leasing vs. køb af bil
Og med de to budgetværktøjer kan du faktisk også begynde at sammenligne om det bedst kan betale sig for dig at lease din bil eller om du kan forhandle dig til en bedre pris ved at købe og finansiere den selv. Eller hvor stort et værditab der skal til for, at det bedst kan betale sig at lease bilen. Forudsætningerne for beregningen bestemmer du selv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring