Håndværkerfradraget fyrer op for festen blandt det grå guld

Richardt Tabori Kraft
Foto: Deloitte
Richardt Tabori Kraft
Penge og økonomi:

BoligJobordningen – eller håndværkerfradraget, som ordningen populært kaldes – blev for nylig genindført af regeringen. En ny undersøgelse foretaget af Epinion for Deloitte viser dog, at fradraget er langt mere populært hos de ældre vælgere end hos de yngre.

”Håndværkerfradraget har fra sin start været meget omdiskuteret, men ikke desto mindre uhyre populært. Nye tal viser, at hele 40 pct. af danskerne over 50 år forventer at udnytte fradraget i løbet af 2015, hvor man som bekendt kan få fradrag for arbejdsløn til håndværkere på op til 15.000 kr. per person,” siger partner og skatte-ekspert i Deloitte Richardt Tabori Kraft.

Håndværkerfradraget er naturligvis ens for alle, men det er primært den ældre del af befolkningen, der vælger at bruge det.

”De nye tal viser, at fradraget er langt mere populært hos de ældre end hos de yngre. Hos de voksne danskere under 50 år er det eksempelvis kun 19 pct., der forventer at anvende det. Det viser tydeligt, at det er den ældre, velpolstrede del af befolkningen, der får størst glæde af fradraget, hvilket giver god mening, eftersom det jo er dem, der både har ejerboliger og også ekstra penge til at sætte dem i stand,” siger Richardt Tabori Kraft.

På trods af de store forskelle mellem aldersgrupperne, ser det dog ud til, at danskerne har taget fradraget til sig.

”Håndværkerfradraget har efterhånden været så omtalt i blandt andet valgkampen, at de fleste danskere har opdaget, at det er der,” siger Richardt Tabori Kraft.

Den nuværende BoligJobordning gælder for hele 2015 med tilbagevirkende kraft. I 2016 udvides ordningen med flere såkaldte grønne forbedringer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring