SuperBrugsen arrangerer endnu en vellykket Glyngøre Vinfestival

Foto: SuperBrugsen i Glyngøre
NYHEDER:

SuperBrugsen i Glyngøre stod i lørdags bag en (smags)oplevelse lidt ud over det sædvanlige med arrangementet Glyngøre Vinfestival i TMP Huset.

I løbet af eftermiddagen kunne de 175 deltagere få adgang til at smage på mere end 100 forskellige vine fra hele verden. SuperBrugsens uddeler, Jesper Skovlund, kalder Vinfestivalen en stor succes.   

Der er stor sandsynlighed for, at humøret var i top hos en større gruppe borgere sidst på dagen i Glyngøre i lørdags. I løbet af eftermiddagen blev humøret nemlig hjulpet godt på vej med masser af lækre smagsprøver – både med og uden alkohol.

175 gæster mødte op kl. 13.00 i linedancer-salen i TMP Huset, hvor de indløste billet til Glyngøre Vinfestival 2017. Billetten var købt på forhånd hos SuperBrugsen i Glyngøre til 100 kr. og gav adgang til en hyggelig eftermiddag, hvor deltagerne i løbet af 3 timer havde mulighed for at smage på hele 100 forskellige vine fra hele verden. Alle fik udleveret et gratis vinglas, som de måtte tage med hjem efter smagningen.

SuperBrugsen i Glyngøre er hovedarrangør af den årlige Vinfestival, som er blevet en stor succes. Det skyldes bl.a. et godt samarbejde med SuperBrugsens leverandører, der sørger for, at der er spændende vin fra en række vinimportører, som sikrer, at der er noget for enhver smag og pengepung. Der er samtidig ekstra gode vintilbud, som kun gælder denne dag.

I den store linedancer-sal i TMP Huset, som bruges 2 aftener om ugen af klubben Skive Country Liners, var der i lørdags dog ingen countrymusik og støvledans. Men stemningen var bestemt festlig og det var tydeligt, at festivaldeltagerne hyggede sig.

Udover de mange vine kunne man også smage på lækkerier fra SuperBrugsens delikatesse, ost fra Thise Mejeri, ost fra Lactalis, snacks fra Kims, chokolade fra Toms og meget mere.

Det er da også en meget tilfreds Jesper Skovlund, der er uddeler i SuperBrugsen i Glyngøre, som fortæller: ’Arrangementet gik over al forventning. Med 175 deltagere var det en stor succes. Det var en rigtig vellykket eftermiddag, hvor folk hyggede sig. Jeg fik flere gange at vide, at det var den bedste Vinfestival, der har været.’ Jesper Skovlund siger afslutningsvist med et smil: ’ Hvis folk gik sultne eller tørstige derfra, har det vist været deres egen skyld.’

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk